Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14600814 www.bgdnes.bg

Цитиридис се тръшка! Не може да си купи апартамент

Въпреки че получава хиляди левове заплата, и водещият не може да си вземе имот в София

От високите цени на имотите проплака Николаос Цитиридис. Водещият се опитва да си купи собствен имот в София, но въпреки солидната си заплата не успява да спести достатъчно, за да купи своя мечтан дом.

Реклама

Както е известно, пазарът в последните години тръгна яко нагоре. И цени под 2000 евро на квадрат почти няма. Николаос прибира няколко хиляди лева от Би Ти Ви, но и това явно не стига.

Заместникът на Слави Трифонов от години живее под наем. Допреди да се появи на екран и да стане звезда, Цитиридис опитва малък апартамент в столичния квартал "Дружба". След като доби популярност и банковата му сметка набъбва яко, водещият се премести в затворен комплекс. Ала отново плаща наем - малко над хилядарка на месец.

"Осъзнах, че е трябвало да си купи апартамент преди години, когато пазарът не бе така надут. Като се замисля обаче, това беше през 2008 г, а тогава бях 8-и клас", споделя водещият на вечерното шоу по Би Ти Ви.

Цитиридис се замисля за собствено жилище, защото най-вероятно мисли да създава семейство. Както е известно, гологлавият комик има връзка с актрисата Боряна Братоева. Двамата са заедно от повече от година. Живеят под един покрие и мислят да преминат на следващ етап във връзката си.

В същото време Додо, както наричат близките Николаос, бе изненадан от гаджето си, която го заведе на концерт на една от любимите му групи - Sum 41. Звездата от "Съни бийч" води в чужбина водещия, за да слуша на живо бандата, с която е израснал.

Билетите са за едно от ВИП местата. Цитиридис и любимата са точно над групата, откъдето се вижда най-добре. А на всичкото отгоре имат и кетъринг - ядене и пиене.

Четете още

Цитиридис го закъса с парите

Цитиридис го закъса с парите

Цитиридис рови в дамската чанта на Ивана, вади й гащите

Цитиридис рови в дамската чанта на Ивана, вади й гащите

Реклама
Реклама
Реклама