Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14619194 www.bgdnes.bg

Ергенка стана фолкпевица

Първата песен на Мария Самар подарък за рождения й ден от близък 

Ергенка проби в попфолка!

Мария Самар, какъвто е музикалният псевдоним на Мария Николова от приключилото наскоро риалити предаване, се вля в редиците на "Пайнер", ставайки колежка с Галена, Преслава и Фики.

"Да бъда певица беше детската ми мечта! За мой късмет тя се сбъдна! Проектът е подарък за рождения ми ден от мой близък. Винаги съм била водена от идеята, че животът е кратък и трябва да се забавляваш и да правиш каквото ти е хубаво, затова направих и песента "Сам се изпрати". Харесвам я, надявам се и на другите да им хареса. Ако вярваш, мечтите се сбъдват!", коментира пред "България Днес" новата звезда на чалга сцената.

Реклама

Текстът е насочен към харесван от жените мачо, който успява да оплете в любовните си мрежи Мария. Тръпката обаче изстива в момента, в който Самар вижда телефона на обекта на своите чувства и с ужас установява, че изгората й пише и на други жени. Разочарованата брюнетка е категорична и разкарва мачото, като го подканя сам да се изпрати до вратата.

Мария е от София и е собственик на онлайн магазин. Продава абсолютно всичко - от дрехи до автомобилни гуми. За себе си казва, че е градско момиче със стил, без тежък грим и корекции. Смята, че притежава твърд характер и самоирония и това я отличава.

Мария трудно скъсява дистанцията, а близките й приятели се броят на пръстите на едната й ръка. Не обича да споделя за любовния си живот, но признава, че ако можеше да промени нещо, вече щеше да е щастливо омъжена. Убедена е, че двама души биха могли много по-лесно и бързо да се привържат един към друг в изолирана среда, тъй като в реалния живот съществуват много фактори, които разсейват и пречат. Именно заради това Мария вярваше, че може да се влюби в Ергена, и прекрачи прага на предаването с тази надежда.

Не й се получи, но й пожелаваме успех в новото начинание!

Четете още

Скарани ли? Валерия гледа първия голям концерт на Евгени от първия ред след шоуто (Снимки)

Скарани ли? Валерия гледа първия голям концерт на Евгени от първия ред след шоуто (Снимки)

Ергенката Микаела: Не бих отишла на сватбата на Евгени и Валерия

Ергенката Микаела: Не бих отишла на сватбата на Евгени и Валерия

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама