Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14654734 www.bgdnes.bg

Коцето старее като катедрала с наздравици (СНИМКИ)

Възстановява се в джакузи 

Чалга певецът пее и пие до зори, но на сутринта е във фитнеса 

От слабичко момче с дълга черна коса до мускулест мачо с милиони фенки.

Фолкпевецът Константин претърпя огромна трансформация през последните две десетилетия и няма нищо общо с образа от началото на кариерата си. Свитото момче успява да пробие в музикалния бизнес най-вече чрез гаджилъка си с колежката си Райна. Пиленцата на попфолка, както мнозина ги наричаха, натрупаха скоростна популярност и изведнъж Коцето стана един от желаните изпълнители в нощните заведения.

С повечето участия зачестиха и наздравиците при Коцето.

"Аз съм световният шампион по пиене! Няма кой да ме надмине в целия свят!"

С това признание и водна чаша в ръка, както и премрежен поглед Коцето се появи на сцената преди години. Заобиколен от студентки с блеснали очи, Константин изпадна в откровение. "Няма как да стоя и да чакам да изляза на участие и да не пия. По-хубавото е, че по време на участието продължавам да си сипвам - така хем имам повече настроение, хем хората се забавляват. Нали феновете са най-важни", сподели Коцето. И допълни: "Рекордът ми е 3 бутилки уиски, и то само за една вечер. Спокойно мога да кандидатствам за "Гинес" - едва ли някой ще ме надмине."

Реклама

Мнозина се шегуват с него, че алкохолът го консервира, но истината е, че Коцето много здраво тренира. Затова и трудно може да се даде възрастта му - 46 години. В навечерието на половинвековния си юбилей певецът е канара от мускули и често може да бъде видян във фитнес залата. Независимо че има участие на другия край на страната и пие и пее до зори, на следващия ден Константин не пропуска тренировката. Веднъж прави признание, че след участие обича да се топне в джакузито, което го подмладява. И наистина много фенове не могат да повярват, че Константин и Тони Стораро са на абсолютно една и съща възраст.

Публична тайна е, че Коцето е страстен любител на огнените напитки и не пропуска повод, за да се почерпи. "Обикновено на участие изпивам по един литър уиски. В цялата си професионална кариера на певец имам около 3000 участия, което означава, че съм изпил 3000 литра алкохол. Представяте ли си, изпил съм 3 тона уиски, и то само на участия", направи преди време феноменално разкритие Константин. Цялостният литров успех на изпълнителя със сигурност надхвърля 3 тона, тъй като и в извън работното си време чалга певецът също пие.

През годините Коцето два пъти легна на операционната маса заради гласните си струни, успя да се пребори и с коронавируса. Но изпитанията не го пречупиха и певецът продължи да демонстрира висок дух. А една от най-сигурните му рецепти да остане млад е, че не спира да проявява чувството си за хумор.

Четете още

Коцето на разходка с жена си

Коцето на разходка с жена си

Коцето разкри какво най-много е обичал в казармата

Коцето разкри какво най-много е обичал в казармата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама