Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14700101 www.bgdnes.bg

Бъдещите БГ мами не спират да работят

Колкото са силни, толкова и крехки нашите момичета

"Вълнувам се, щастлива съм и в същото време малко се страхувам от неизвестното", признава певицата Маги Джанаварова, която всеки момент очаква да чуе гласа на първата си рожба. Бременната в 36-ата седмица болярка въпреки всичко не спря да бъде активна с обществените си ангажименти и не заряза кариерата си.

Чували сте, че бременността е нещо неописуемо, неповторимо, свято, космическо... Този 9-месечен период е истинско изпитание за емоциите и сетивата както на бъдещата майка, така и за таткото. "България Днес" се поинтересува през какви "Радини вълнения" минават популярните бъдещи мамчета у нас.

Реклама

"И аз като всяка бременна си имам своите недостатъци и проблеми - казва още Маги и споменава появата на спукани капиляри, на които гледа да не обръща внимание. - Концентрирам се върху хубавите неща, които ми носи това "пътуване". Всичко е толкова индивидуално, че няма как да сравняваме бременности. Щастлива съм, че успях да стигна до морето и да се заредя преди големия ден, а той може да е всеки един оттук нататък. Моето тяло е всичко за едно малко чудо. Обичам всеки пулс, ритниче, разтягане и сигнал, че животът в мен расте", добавя победителката от третия сезон на "Мюзик Айдъл", за която месец май бе изпълнен с участия.

Колежката й по корем, актрисата Ралица Паскалева, съвсем на финала на последния сезон на риалитито "Като две капки вода", в който участва, загатна, че очаква отново бебе. Пардон, бебеТА. Защото: "1 + 1 = 4", написа екранната д-р Стилянова от сериала "Откраднат живот" в мрежата под снимка с любимия й, звездата на българския волейбол Теди Салпаров, и 5-годишния им син Максим. Очарователната Ралица сияе и изглежда още по-красива, което само тя знае какво "й струва". Защото не спира с репетиции и всякакви обществени прояви и каузи. Дори в мига, в който от "България Днес" я потърсихме, тя приключваше с репетиция.

Участвалата в 3 постановки на големия Стефан Данаилов Ралица не смята за себе си, че е от "онази категория звезди" и според тв водещия Мон Дьо е: "Жена с енергията на природна стихия". Паскалева признава също, че все още не се е научила да не дава шанс на хора и ситуации, които са срещу нея. Както и че добре осъзнава цената на мълчанието в актьорския бранш.

Не след дълго Максим ще стане батко, а преди това за Цветница и Великден звездните му родители го заведоха до Йерусалим. Рали дори успя да бъде кръстник за трети път, за което доверие тя е благодарна.

Още една актриса съвсем скоро ще бута количка по софийските улици. Василена Винченцо, момичето с най-невероятните и топли очи, за което балетът е първата любов, а театърът - голямата, се омъжи миналото лято за руския актьор Денис Коломоец. А през това лято ще станат родители на първото си детенце. За таткото тя казва, че е "най-прекият потърпевш" от случващото им се, а себе си определя като "детето с детето в мен".

Реклама

Макар и бебчето съвсем скоро да се появи, Винченцо-Коломоец и за секунда не изоставя перфектната си физическа форма и я поддържа с редовни прегледи при наблюдаващия я д-р Певтичев. Както и с типични премерени физически упражнения при певицата и йога инструктор Светла Иванова.

Младата ексговорителка на експремиера от експолитическия първенец ПП Кирил Петков Лена Бориславова е другото звездно мамче на българския небосклон. Живот и здраве да е, Лена ще тръгне да обикаля за бебешки пелени около първия учебен ден наесен.

С годеника й и неин колега Мирослав Иванов медии твърдят, че в понеделник са били видени пред АГ кабинет в столична болница. Депутатът от ПП държал ръката на Бориславова и нежно си гукали, докато опитвали да останат неразпознати от пациентите. Вероятно юристката ще предпочете бебето да се роди в София, а не в Париж, където медик е сестра й и както се говореше из "техните" среди. Но при всички положения и двамата искат бъдещият татко да е свидетел на появата на новия живот.

А иначе и сватба, която преди време Сovid 19 осуети, ще има, но може би догодина. "Когато му дойде времето. Това са лични неща и няма да ги коментирам. Обичаме се с Мирослав повече от всякога", бе казала влязлата в Христовата възраст млада дама. Двамата при всяка възможност "бягат" сред красивата ни природа на слънце и въздух. Лена се предполага, че ще работи до края на бременността си, когато ще се откъсне от ангажиментите си. Но при всички положения стриктно спазва докторските наставления, ходи пеша и пие много вода и витаминозни бомби.

Пожелаваме на всички очакващи рожбите си майки и семействата им да са здрави, щастливи и да отгледат с любов бъдещето на България!

Четете още

(СНИМКИ) Вижте бременната Ралица Паскалева! Чака второ дете от Теодор Салпаров

(СНИМКИ) Вижте бременната Ралица Паскалева! Чака второ дете от Теодор Салпаров

Маги Джанаварова избра име на бебето

Маги Джанаварова избра име на бебето

Реклама
Реклама
Реклама