Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14791265 www.bgdnes.bg

Гери-Никол си пада по бойци и футболисти

Яката дупара върти яко мъжете, сменя ги като кърпички

Мачовци или п*тьовци са в любовното тефтерче на певицата?

Мускулести мачовци, топ спортисти и лоши момчета. По такива мъже си пада Гери-Никол.

"П*тьовците са под път и над път."

Така Яката дупара описа мъжете в подкаст наскоро. Дали визира бившите си гаджета, или просто счита повече мъже за женчовци, остава загадка. Затова пък "България Днес" ще ви представи любовното тефтерче на Гери-Никол.

Една от първите публични връзки на певицата бе с Благой Георгиев. Вечният сваляч успя да омая още малката Гери. Двойката премина през кратка авантюра в началото на 2018 г.

Реклама

"Най-добре е, когато сме себе си", пише Благой, награбил Яката дупара в столична дискотека.

Месеци след това варненската изпълнителка заби колегата си Капо Верде от нашумялата по онова време група "Бандата на ръба". Любовта на Гери и музиканта бе пламенна. Двойката дори си направи еднакви татуировки. Пред близки Яката дупара и гаджето й признаваха, че са готови за следващата стъпка - да се оженят, но вместо сватба последва... раздяла.

Следващото гадже на Гери-Никол отново бе футболист. Е, не от ранга на Благой Георгиев. Става дума за бившия играч на "Славия" Вилиян Бижев. Нещата между Яката дупара и ритнитопковеца явно са били доста сериозни, защото певицата доведе избраника си на сватбата на Софи Маринова и Гринго. По време на цялото тържество Гери не се отдели от Вилиян и страстно го прегръща и целува.

Тихомълком певицата обаче би шута и на този спортист, за да се хване с друг. Малко преди да избухне пандемията от коронавирус, Гери-Никол обяви, че има връзка с ММА боеца Дани Илиев. Върлият фен на "Левски" е успял да грабне сърцето на русото изкушение. Двойката заживя под един покрив. Гери дори подари на любимия си чисто нова кола, с която да бръмчи из София. Ала изведнъж и тази любовна приказва приключи. Е, не толкова скоропостижно, колкото предните й авантюри. Гери и Илиев бяха заедно повече от година. Причината за раздялата им обаче така и не стана ясна.

След краха на връзката си с ММА боеца Гери решава да не се отдава на мъже.

"Три години бях без гадже", признава още най-желаното БГ дупе.

Към момента се носят слухове, че Гери е гадже на друг силов спортист - Стоян Копривленски. Според мълвата варненката и бургазлията са заедно от пролетта и вече се оформят като най-горещата светска двойка у нас.

Четете още

Гери-Никол скочи на мъжете, били п*тьовци

Гери-Никол скочи на мъжете, били п*тьовци

Яката дупара на Гери-Никол се стопи

Яката дупара на Гери-Никол се стопи

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама