Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14848685 www.bgdnes.bg

Страх ТРЕСЕ Башар Рахал от Захари Бахаров

Ще получа нервна криза, ако се сблъскам с него, признава си актьорът 

От страх да не срещне Захари Бахаров умира колегата му Башар Рахал. Рахал трепери не че Захари може да му тегли един бой, а да играе заедно с него.

"Ще го кажа - плахо обяви в интервю Рахал. - Имам уплах да играя със Захари Бахаров. Колкото повече дъртее, толкова по-добър става! Невероятен изпълнител!"

Реклама

Актьорът похвали Иво от "Под прикритие" и го сравни с легендарния Робърт де Ниро: "Захари е световен актьор, на нивото на Робърт де Ниро". И допълни, че не му пука за американската звезда, но виж, Бахаров си е друга бира.

"Ако се сблъскам с него във филм, ще изпадна в нервна криза", категоричен е Башо.

Въпрки големите си филмови успехи Рахал продължава да скромничи и да се възхищава на колеги, като дори споделя, че сигурно има много други филмови изпълнители, които биха могли да го смутят.

Актьорът от най-гледания български филм за 2019 г. "Завръщане" е популярен както с неистовия си талант, така и с тънкото си чувство за хумор. Башар се слави и с благия си характер и дълъг репертоар от звездни приятелства. Той и колегата му актьор Китодар Тодоров се превърнаха в емблематична двойка другари с 25-годишното си приятелство. Въпреки добродушната същност на Башар обаче Бахаров е отвъд пределите му.

"Бахаров трябва да води цял чужд филм на 1000 процента", категоричен е Башо. Актьорът напълно вярва в съдбата на колегата си и за пръв път толкова открито говори за възхищението си към Захари.

Башар сподели и разочарованието си от това, че в чуждите продукции "ние" получаваме само по 3-4 минути на екран вместо по-централните роли. "Пак играх арабин", смее се полубългаринът, спомняйки си истории от многобройни продукции.

Преди години на снимките на чуждестранна продукция Башар се запознава с режисьор, с когото споделяли любовта си към Захари. "Знаеш ли, че това е един от героите, които не трябваше да убивам. Той трябваше да играе повече", споделя режисьорът. Неизмеримият успех на Рахал в крайна сметка най-вероятно ще го доведе до снимачната площадка на Захари. Как ще се пребори там със страха си, предстои да разберем.

Четете още

Башар Рахал: Любовите ми все са били брутални

Башар Рахал: Любовите ми все са били брутални

Не са разделени! Башар и Райна заедно на море (УНИКАЛНИ СНИМКИ НА "БЪЛГАРИЯ ДНЕС")

Не са разделени! Башар и Райна заедно на море (УНИКАЛНИ СНИМКИ НА "БЪЛГАРИЯ ДНЕС")

Реклама
Реклама
Реклама