Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14936548 www.bgdnes.bg

Ергенката Алекс в лют лесбоскандал

Гърдева и еротичният модел Анджела за малко да се хванат за косите

Ергенката Александра Гърдева се забърка в лют лесбийски скандал!

Психоложката, която нашумя покрай първия сезон на риалитито "Ергенът", влезе в остър конфликт с еротичния модел Анджела Ташева, която си пада по жени. Двете си крещяха истерично, размениха си няколко обидни думи, бяха на косъм от това да се хванат за косите и нажежиха страстите в къщата на инфлуенсърите, където съжителстват с още десетина човека.

Повод за напрежението стана Габриела, която също се бори за сърцето на Ергена, но във втория сезон на риалитито. На импровизиран музикален конкурс в онлайн предаването Габи показа най-добри певчески възможности, но беше оценена най-ниско от Анджела, която беше в журито. Това не се хареса на Алекс и тя ясно заяви позицията си пред останалите, разпалвайки голям конфликт.

Реклама

Враждата между Алекс и Анджи започва още от ден едно на предаването и то не къде да е, а в кухнята. Ергенката направи забележка на еротичния модел за бутилка олио, което обиди младото момиче. Вместо да го сподели веднага, Ташева обсъди ситуацията с плюс сайз модела Веси зад гърба на ергенката и двете стигнаха до извода, че Алекс злобее, защото не получава достатъчно мъжко внимание. Александра чу разговора им и оттогава двете си разменят стрели.

"Аз съм доста емоционален човек и винаги си показвам емоциите. Не съм се научила и не мисля да се уча да мълча, когато видя несправедливост. Анджела се държи неприлично и няма как да остана безучастна", категорична е психоложката.

Четете още

Ергенки напълниха онлайн "Биг брадър"

Ергенки напълниха онлайн "Биг брадър"

Отказала на "Ергенът" си хвана младо гадже

Отказала на "Ергенът" си хвана младо гадже

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама