Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14951108 www.bgdnes.bg

Победителката от "Ергенът" - Валерия: С Евгени не планираме сватба!

Моделката получава гола снимка от 10-годишно дете

Няма да се женя!

Това заяви победителката от "Ергенът" Валерия пред "България Днес".

Моделката наскоро се появи като булка в популярно списание. А с това засили слуховете, че с любимия й Евгени стягат сватба. За брачен съюз между двамата се говори от доста време, но двойката мълчи. И сега за първи път от месеци насам Валерия коментира темата.

Оказва се, че фотосите с бяла рокля са рекламни. Красавицата по професия е модел и получава покана да фотосесията.

Реклама

"Снимките са свързани с работата ми", обясни хубавицата, която надви всички конкурентки в романтичното шоу и спечели сърцето на пианиста Евгени Генчев. Наскоро се появиха кадри, на които двамата са на почивка край морето - нещо, с което се сложи край на слуховете дали моделката и Евгени са заедно.

Въпреки това Валерия не иска да коментира пред медиите личния си живот. Красавицата е на мнение, че това е нещо, което не трябва да се раздухва из медиите. Именно поради тази причина победителката рядко споделя кадри с любимия, когото срещна в шоуто.

Валерия наскоро се забърка в голям скандал. Любимата на Евгени сподели нецензурни кадри на малолетно дете в социалните мрежи. Заради това фейсбук и инстаграм премахнаха профилите й. По думи на моделката хлапето е на не повече от 10 г.

"Бях изключително афектирана и погнусена от съдържанието на снимката, която получих, и не помислих какви биха били последиците за мен", споделя Валерия.

Моделката заяви, че не за пръв път получава подобно съдържание. Но никога досега не е от дете.

"За съжаление, не за първи път получавам снимки с подобно съдържание. В случая проблемът е, че това се изпраща от дете на такава крехка възраст, което очевидно не говори добре за възпитанието, което получава от своите родители, както и това, че те не се интересуват какво прави то в социалните мрежи. Първо, няма право под 18-годишна възраст да има профили в социалните мрежи, второ, едва ли съм първото момиче, което получава подобни снимки. Нека все пак се замислим какъв би бил ефектът им върху някое малко момиченце. Това поведение според мен би могло да доведе до сексуален виртуален тормоз и някое дете да бъде травмирано. Имам пример с дете на моя приятелка, което отказва да си играе с децата пред блока на площадката и е споделило с родителите си, че те правят неприлични неща. Какви точно, не смятам да коментирам, но е факт, че подобно поведение не е приемливо. Не всяко дете би се обърнало към родителите си да сподели какво се случва", обясни Валерия.

Реклама

Тя казва, че публикува нецензурното съдържание с цел то да достигне до родителите на въпросното дете и да вземат мерки.

"Не съм длъжна да търпя подобни неща и ако предположим, че съм голяма какичка и няма проблем, то утре ще е някое дете. В следващия момент това ще се случва и на живо в компания на други деца, а не смятам, че е редно. Редно е родителите да отглеждат правилно децата си и да следят за нередности в поведението им. Не бих желала моето дете някой ден да получава подобни съобщения. Все пак допускам, че вероятно родителите на това дете сочат мен с пръст, че няма да съм добра майка, защото гледам кучета, а очевидно те не са добри родители", казва още победителката от "Ергенът".

Валерия добавя, че липсата на социални мрежи й пречи много на работата. А също така и на каузата, която гони - а именно да спасява бездомни кучета.

"Надявам се да успея да ги възстановя бързо мрежите", довери още красавицата.

Валерия и Евгени са заедно, но не планират сватба

Красавицата е все по-търсена за реклами в България, а допреди месеци работеше само в чужбина

Моделката трудно може да работи, след като социалните й мрежи са премахнати

Четете още

Ергенът Виктор го направи за ПЪРВИ ПЪТ

Ергенът Виктор го направи за ПЪРВИ ПЪТ

Раздяла ли? Валерия и Ергенът са заедно (СНИМКИ ОТ МОРЕТО)

Раздяла ли? Валерия и Ергенът са заедно (СНИМКИ ОТ МОРЕТО)

Реклама
Реклама
Реклама