Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15248553 www.bgdnes.bg

ДА МУ ЗАВИДИШ! Денис Ризов цъфна с три мадами на концерт

Рокаджията се яви в Царево след дълги години пребиваване в САЩ

Баскитаристът на рок групата "Ахат" изненадващо цъфна на Българското Черноморие. Това разбра "България Днес" от новите му снимки в мрежите в компанията на 3 хубавици. Прегръдките на Евгения Джаферович, Дамяна Матева и Елена Кръстева стоплиха музикалния продуцент след дългия му полет от САЩ.

След дълги години пребиваване в Америка Ризов дойде до България за почивка. Миналата година Денис отново посети БГ за малко по повод дипломирането на дъщеря си Виктория, която завърши психология в Софийския университет.

Реклама

Зад океана музикантът се занимава с интернет продажби - козметични продукти и бои. Ризов отдавна категорично заяви, че не му липсва сцената.

Шокиращо е какво точно прави Денис Ризов този път в България. Заклетият рокаджия, изпълнител на хитове като "Черната овца" и "Земя на слепци", посети християнски концерт в Царево. Събитието се състоя на 13 и 15 август, организирано от фондация "Нашият дом е България". Освен 13-метровия кръст и участието на Маргарита Хранова Денис успя да събере погледите на околните туристи, които разглеждаха с интерес компанията му от красиви дами на фона на църковната музика. Ризов споделя и снимки на сокол, който най-вероятно е участвал в програмата на концерта.

Денис отдавна не е черната овца на България и в днешен ден предпочита да не се показва много пред публичното око. Преди години Денис и майката на дъщеря му Наталия Симеонова преживяха развод, но двамата са в приятелски отношения и често се събират заедно.

Четете още

Денис Ризов май е милионер

Денис Ризов май е милионер

Денис Ризов се прибра

Денис Ризов се прибра

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама