Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15273382 www.bgdnes.bg

Търси се купувач на старата "Лада" на Башар Рахал

Ченгета да вземат съветската бракма, а не БМВ-то, ръси съвети актьорът 

Башар Рахал иска да се отърве от старата си "Лада". Обичаният актьор опитва да намери купувач на съветската таратайка. И споделя, че е запазена, на малко километри и в отлично състояние.

Реклама

Башар решава да се раздели с ладата по една-единствена причина - да помогне на хората. След като депутатите приеха ново наказание, ако ни хванат пияни зад волана, властите имат правото да конфискуват колата. А според Башо по-добре да ни вземат старата, но запазена ладичка, вместо друга скъпа немска машина за няколко хиляди евро.

"Цялата тази истерия с промените в НК в закона за управление на МПС цели едно... рязко поскъпване на таратайките. Сега всички, които пият и карат, ще се ориентират към евтини автомОбили за след запой... ако случайно ги гепят, да приберАт ладата, а не БМВ-то.

Заедно с тези спекулации полуливанецът с арабски нюх за търговия рекламира собствената си кокетно ремонтирана "Лада".

"В този ред на мисли - продавам "Лада 1300". На малко км. Разкарвам всичките си стари лади и ще си оставя само "Нисан"-а, споделя актьорът, продуцент и водещ.

Явно Рахал вижда пачки на масата си с този нов бизнес и би жертвал вече не толкова скъпа за него колекция от ретро соцколи.

Запознат с пазара приятел на Башар обаче подсеща с коментар, че цената на ладите и трабантите отдавна не е толкова бюджетна и даже поскъпването вече е започнало - търсенето не е от пияни шофьори, а от колекционери като него.

Четете още

Башар се мъчи на първа линия

Башар се мъчи на първа линия

Башар Рахал зове за борба с рака

Башар Рахал зове за борба с рака

Реклама
Реклама
Реклама