Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15346079 www.bgdnes.bg

Елена от "Ергенът" ЗАБИ чичко

Страстна целувка, но не с Евгени 

Татуираната пловдивчанка е във връзка от няколко месеца с мистериозния по-възрастен господин

Доста по-възрастен мъж си хвана подгласничката от последния сезон на "Ергенът" - Елена.

32-годишната редакторка най-сетне показа гаджето. Направи го в социалната мрежа, където сподели кадър от страстната им целувка на морския бряг.

Реклама

От няколко месеца се шушука, че татуираната мацка е във връзка, но Елена така и не даваше отговор на въпроса, който вълнува голяма част от България. Слухове сочеха, че мадамата е с ергена Евгени, въпреки че на финала пианистът избра най-голямата й конкурентка в шоуто - Валерия. Оказва се, че Елена се носи на крилете на любовта, но не с къдрокосия виртуоз. И напълно е забравила за увлечението си по ергена.

От кадъра, който Елена сподели, е видно, че избраникът й е доста по-възрастен от нея. От фотосите може да се съди, че новият на ергенката минава петдесетака. Изглежда прилично улегнал.

Елена винаги е признавала, че си пада по по-възрастни. Ергенът Евгени, по когото редакторката лудо хлътна, също е по-голям от нея, макар и със само 2 лета.

"Копнея за кашмирени прегръдки. Искам да му се врека в непостоянна, но силна любов и едно напомняне, че често осмиваме това, в което един ден ще се превърнем. Така че внимавайте не само какво си пожелавате, но и кого иронизирате", споделя Елена за новото си гадже.

Според запознати нищо чудно скоро татуираната редакторка да гръмне с новината, че ще се жени.

"Няма да е изключено", коментират в социалната мрежа фенове на Елена.

Четете още

Елена от "Ергенът" пътува с автобус

Елена от "Ергенът" пътува с автобус

Елена от "Ергенът" зачеркна Евгени

Елена от "Ергенът" зачеркна Евгени

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама