Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15452589 www.bgdnes.bg

ГОРЧИВО! Филип от "Игри на волята" се ожени

Мачото изгледа битка от арена в най-важния ден в живота си

Сребърният медалист от "Игри на волята" - Филип, вече е с халка на ръката. Инженерът, който е любимец на хиляди жени, каза "да" на красивата си половинка Маринела. Церемонията се състоя в София, разбра "България Днес". На сватбата присъстват и двама от най-близките приятели на Фифо от "Игри на волята" - Димитър Лефтеров и Чакалов.

Филип и избраницата му са заедно от години. Именно жената до него му помага да преодолее най-големия му личен провал - загубата във финала на "Игри на волята".

Реклама

"Стъпката да създам семейство е напълно нормална, имам човек до себе си", наскоро призна мачото.

Филип със сигурност ще помни 9 септември и с друго освен със сватбата си. В събота бе излъчен извънреден епизод на "Игри на волята", от който стана ясно, че мачото е първият участник в "Ол старс" сезона - мечта на Фифо за реванш в игрите.

Както "България Днес" първи писа, през тази година ще има битки между бивши участници и кандидати за следващия сезон. Ако познат на зрителите играч победи, влиза в звездния каст. При положение че претендентът триумфира, той си гарантира място за следващия сезон. Е, Филип нямаше как да не се изфука пред всичките си гости и на огромен монитор, в разгара на сватбата си, пуска шоуто, което го направи известен. А всички впериха поглед в жестоката битка.

Четете още

Филип триумфира в "Игри на волята" и вече е легенда!

Филип триумфира в "Игри на волята" и вече е легенда!

Туньо от "Игри на волята": Затворих се в себе си, един месец не говорех с никого

Туньо от "Игри на волята": Затворих се в себе си, един месец не говорех с никого

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама