Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15536100 www.bgdnes.bg

Звезда на "Манчестър Сити" позлатява бивша любовница

Звездата на "Манчестър Сити" Кайл Уокър позлатява бившата си любовница. Защитникът има извънбрачен син от риалити звездата и инфлуенсърка Лорин Гудман, с която имаха кратка връзка преди около три години. Според "Сън" английският национал е купил на бившата си имение на брега на морето за 2,5 млн. паунда. Според източника само за пердета Лорин е похарчила 40 000 паунда. "Кайл е похарчил толкова много за тази къща, струваше цяло състояние - казва източникът. - Тя работи с луксозен интериорен дизайнер. Харчи само за пердета и щори по поръчка на стойност 40 000 паунда."

32-годишната инфлуенсърка забременя със сина си Кайро преди три години, когато Уокър бе временно разделен със съпругата си Ани Килнър през февруари 2020 г. Това едва не разби семейството на Уокър, но в крайна сметка с жена му отново се събраха. Двамата със съпругата си имат още трима синове. От раждането на Кайро инфлуенсърката и съпругата на Уокър са във война. Лорин обвини Ани, че се отнася към мъжа си като към "изгнаник" и смята за "мръсна тайна" извънбрачния му син. Това стана, след като съпругата на футболиста публично написа, че Уокър има трима синове. В същото време бившата любовница публикува снимка на малкия Кайро с екипа на баща си в "Манчестър Сити" и допълни, че децата на защитника са четири. 

Преди един месец Лорин роди и момиченце, но засега не разкрива кой е бащата. Според английските медии той отново е футболист.

Четете още

Лорин Гудман беснее

Лорин Гудман беснее

(Видео) Звезда на "Манчестър Сити" опипва пиян чужда жена, сваля си гащите

(Видео) Звезда на "Манчестър Сити" опипва пиян чужда жена, сваля си гащите

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама