Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15613016 www.bgdnes.bg

Андреа с нов нервен срив

Горчиви сълзи за конкретен човек 

Фенове са притеснени за състоянието на бившата на Кобрата 

Попфолк певицата Андреа получи нервен колапс и заплака. Това се случи, докато записва видео за своите фенове в интернет.

Чалга звездата спонтанно реши да се покаже в мрежата. Видеото започва нормално, като Андреа отбелязва, че е в Словения по работа. Бившата на Кубрат Пулев говори на английски, за да могат да я разберат и феновете й от чужди държави. В монолога тя продължи със задачите си, които я очакват.

Реклама

Изведнъж обаче от разговори за всекидневните задачи Андреа преобърна видеото на житейски монолог. Привидно блондинката изглежда доволна. "Аз съм щастлива, животът е щастие...", неуверено отбеляза тя. След тези думи Андреа пророни сълза и направи призив към последователите си: "Хора, не се отказвайте никога, дори и когато приятелите ти те изоставят. Когато животът ти затваря една врата, Господ ти отваря друга". Силиконката въздиша тежко и мълчи страдателно на живо пред стотици зрители. Въпреки, че е с големи слънчеви очила, по изражението си личи, че дивата плаче. Певицата е силно огорчена от предателство, което е преживяла наскоро, но се опитва всячески да погледне позитивно на драмите, които я сполетяват. Секссимволът споделя, че трябва да приемаме хората около себе си такива, каквито са, за да бъдем щастливи. Просълзената певица получава просветление в живота: "Щастието е най-ценното нещо в живота. Не са важни тъпите снимки в инстаграм или тикток, нито слабата фигура, нито красивите снимки или видеоклипове". Изведнъж Андреа превключва на български. "Това послание е конкретно към един човек, но няма да коментирам какво е станало".

Вероятно при Андреа все още продължава драмата с бившия й годеник Кубрат Пулев. Дни преди това видео блондинката беше споделила в соцмрежите, че ще блокира боксьора, тъй като е най-злобният човек, когото е срещала някога.

Феновете на фурията са притеснени за нестабилното й състояние. "Трябва да потърсиш професионална помощ", коментира под видеото загрижен за нея почитател.

Четете още

Андреа повехна на моминското парти на Златка

Андреа повехна на моминското парти на Златка

Бомба! Андреа блокира Кубрат Пулев на пиянско парти, бил най-подлият човек

Бомба! Андреа блокира Кубрат Пулев на пиянско парти, бил най-подлият човек

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама