Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15635532 www.bgdnes.bg

Новият ерген изоставен след 9-годишна връзка

*Пял в хора на Френската гимназия

*Приятелката му от училище го оставила, защото била амбициозна, а той - запален геймър

Деветгодишна връзка, която накрая приключва, е имал новият ерген Александър Младенов, установи "България Днес". Хубавецът се сблъсква с любовните трепети за първи път, когато е на 15 години и учи в столичната Френска гимназия. Александър си пада по своя съученичка, която откликва на чувствата му и двамата стават двойка. Любовта им издържа девет години, но накрая всичко приключва. Съучениците на ерген номер три твърдят, че с въпросното момиче се разделят, тъй като тя се оказва твърде амбициозна. В същото време, вместо да обръща повече внимание на приятелката си, Александър се вманиачава по видеоигрите. С днешна дата бившата на ерген номер три коментирала пред приятелите си, че е шокирана за появата на бившата си половинка на малкия екран. "България Днес" се опита да се свърже с изгората на Александър, но без успех.

Реклама

Преди първото гадже любовните приключения на зеления Алек са били, очаквано, леко нескопосани. Падал си е по ученичките от долните класове, но ухажорстването му не се увенчало с успех.

Въпреки любовните трепети като ученик Александър намира време и за извънкласни дейности. Ергенът пее в хора на Френската. Това показва негова снимка от гимназията, на която Младенов се е щракнал за спомен.

Заедно с трупата Александър е имал участия в България, но също и на сцени във Франция.

В хора ергенът е заобиколен от момчета и момичета, които впоследствие започват да се занимават с изкуство. Александър е особено близък със свой съученик, който впоследствие става популярен диджей, работещ с някои от най-големите имена в жанра. Съученици на Александър си спомнят, че в края на престоя си във Френската ерген номер три се превръща в тотално хипи с чувство към музиката. Оттогава хубавецът, когото ще видим в новото риалити, не може да понася попфолка във всичките му разновидности.

Мнозина се питат дали неуспялата училищна любов на Александър не го е накарала да се включи в шоуто и да е готов за брак.

"Аз съм Алек. За себе си знам, че съм щастлив човек, и бих искал хората да ме възприемат така", заявява ерген номер 3 на визитката си. Той добавя: "Успехът и постиженията са неща на вятъра, ако няма с кого да ги споделиш". Александър вярва в голямата любов и няма търпение да се запознае с потенциалните си половинки. Той е страстен пътешественик през свободното си време, иска да види нови хоризонти с ценен човек. Той не е фен на мимолетните взаимоотношения и копнее за стабилен семеен живот.

След обявата, че Алек ще заеме мястото на Евгени, в онлайн групите настъпва фурор. Лагерите се разделиха на два - почитатели и разочаровани. Едни се впечатляват от интелигентността на Александър и финансовото му благополучие, но други не харесват как изглежда.

Този сезон палатът на любовта ще бъде на друга локация - живописния остров Родос в южната ни съседка Гърция. Известно е, че дворецът, който ще се напълни с амбициозни хубавици, ще бъде още по-луксозен от предишната вила в Турция. На имота дори е налична площадка за хеликоптер. Поради това ще очакваме новият принц да се явява не на бял кон, а ще слезе от небето с хвърчащо возило.

Четете още

ДРАМА! Потопен ли е в Гърция "Ергенът"?

ДРАМА! Потопен ли е в Гърция "Ергенът"?

ИДВА! Започнаха снимките на новия "Ерген"

ИДВА! Започнаха снимките на новия "Ерген"

Реклама
Реклама
Реклама