Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15677496 www.bgdnes.bg

Парите на Елвиса от "Игри на волята" били от покер

Бившият на Емануела е един от най-добрите играчи в България

Парите на Мартин Елвиса от "Игри на волята" не са само от мама и тате, както смятат мнозина в шоуто. Още с влизането си в шоуто 38-годишният плейбой бе представен като милионер.

Оказва се, че бившият на Емануела е един от най-добрите играчи на покер в България, установи проверка на "България Днес". Елвиса се издържа с печалбите от играта, а не от родителите си, както на няколко пъти натъртиха други участници в риалитито.

Реклама

Елвиса е изкарал около половин милион лева от карти, но това са само по официални сметка в родните сайтове. Със сигурност Мартин е спечелил доста повече от покер. Според специализирани платформи пък Мартин Николов е един от най-добрите родни играчи. Освен онлайн той често участва и в турнири на живо, най-вече в Европа. Един от най-големите му успехи е 12-о място на грандиозен турнир, организиран от най-големия покер сайт. Участват над 1000 претенденти, а Елвиса спечелва близо 20 бона.

"Нямате шанс срещу мен на покер. От 20 пъти 19 аз ще изляза крайният победител", каза в един от епизодите през седмицата Мартин, тъй като част от племето му го разпитваше за кариерата му.

И добави: "Играя с голям риск. Това е моята максима".

Мартин е уреден за участие в "Игри на волята" от бившата си вече приятелка Емануела. Чалга дивата използва връзките си, за да вкара плейбоя във формата. Докато са двойка, певицата и Елвиса всяка вечер сядат пред телевизора и гледат с интерес формата. А Мартин многократно заявява пред силиконката, че един ден мечтае да влезе в шоуто и да се тества.

По информация на "България Днес" Николов стига почти до самия финал на шоуто, което вече е заснето и в момента се излъчва на запис. Елвиса отпада няколко дни преди последната за сезона битка.

Четете още

Елвиса се завърна триумфално при Старейшините

Елвиса се завърна триумфално при Старейшините

Ето кои от Старейшините и Гладиаторите ще се борят за оставане в "Игрите"

Ето кои от Старейшините и Гладиаторите ще се борят за оставане в "Игрите"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама