Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15689190 www.bgdnes.bg

Сашка Васева с изповед! Още не виждам, само Лили Иванова ме потърси!

"Нарушавах правилата на играта. Вървях по ръба на бръснача. Направих много грешни ходове. Последните две години бяха трудни и преломни за мен. До болка драматични и трагични. Но, всъщност, те дадоха нов път за мен. По някакъв начин съм живяла така, че съм съгрешила".

Това разкрива Сашка Васева в откровено интервю пред Мон Дьо в ефира на Нова ТВ.

"30 години купон, обаче през последните две години тези купони ми излязоха през носа. Това, през което преминах, ме научи, че трябва да се облегнеш на единствения, който може да ти помогне – а това е Всемогъщият", разкрива певицата.

Реклама

Сашка си спомня момента, когато лекарите й съобщават, че има тумор, колкото яйце.

"Казаха ми, че трябва спешна операция. Най-трудно ми беше именно след нея. Бях в много тежко състояние. За мен е бяло петно. Смело съм се преборила с 12 часа операция. Но след това беше много страшно”, споделя изпълнителката.

В болницата тя прекарва десет месеца, през които не вижда децата си.

"Нямах телефон – никаква връзка. След това беше много страшно, защото дъщеря ми беше загубила връзката си с мен. Тя мислеше, че съм я изоставила през тези месеци. Мислеше, че тази болест е за да направя по-тежък живота на семейството си", допълва Васева.

"Който търси – намира". Така Сашка обяснява контакта си с хора от нейната гилдия, когато е била най-зле. "Една единствена певица ми се обади – това беше Лили Иванова. Попита ме философски с какво може да ми помогне. Жестът и вниманието, което отправи към мен, бяха велики", уточнява тя.

На съпруга си, който е бил плътно до нея, сега иска да каже: "Христо, остани до мен! Нужен си ми!". А на онези, които в момента минават през тежкия път, извървян от нея: "Няма нищо страшно, стига да знаете на кой господар да се поклоните и да поискате помощ. Един е Създателят, един е Всемогъщият".

Тя даде заявка, че ще продължи да пее с цялата си енергия и сърце.

"Вършила съм куп поразии – детски. Простете ми ги! Бяха детски! Искам прошка! И не само от хората. Но и от майка си, която си отиде. И от 80-годишния си баща”, обяснява тя.

"Най-хубавото е невидимо за очите. Аз все още не виждам. Но знам, че ще прогледна. И ще бъде такъв празник за мен. Молете се за мен, скъпи мои приятели", апелира Сашка Васева.

Четете още

Сашка Васева с първа ИЗПОВЕД след мозъчната операция

Сашка Васева с първа ИЗПОВЕД след мозъчната операция

Румен Радев иска от мъжа на Сашка Васева да се грижи за нея

Румен Радев иска от мъжа на Сашка Васева да се грижи за нея

Легендата Сашка Васева: Попаднах в клопката на чалгата

Легендата Сашка Васева: Попаднах в клопката на чалгата

Сашка възпява Бог с песен

Сашка възпява Бог с песен

Реклама
Реклама
Реклама