Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15794658 www.bgdnes.bg

Маги Джанаварова ЗАРЯЗА вегетарианството заради бебето

Певицата Маги Джанаварова говори относно малката си дъщеричка, която се роди през юли тази година.

"Успяваме да контролираме Елизабет, но тя е от децата, които не обичат да спят през деня. Опитваме всичко с разходки навън, в раница я държим и само така може да заспи. Иначе както казваме в нашия край, е абсолютен кукуряк. - споделя Маги - Не затваря очи през деня, но още от както бяхме изписани от болницата, тя спи по цяла нощ. Това е голям късмет за нас и сме благодарни."

Реклама

Певицата освен това посочва някои черти от характера, които бебето вече показва. "Към момента ми се вижда, че е много емоционална. Също така е и темерутеста, но това не е мое. Надявам се да се метне в повече аспекти на баща си. Да е по-спокойна и да е по-уравновесена. Много обича да ѝ пея от самото начало и тя често усеща ритъма", каза Джанаварова в предаването "На кафе" по Нова телевизия.

Маги разкри и как се връща в добра форма след бременността. "Похапвам си и кърмя бебето. Заради бременността ми се наложи да спра да бъда вегетарианка по препоръка на лекарите и реших, че щом е за детето, ще направя всичко нужно. Сега продължавам да ям храни, които са богати на протеини." 

Четете още

УХА! Певицата Маги Джанаварова наду ОГРОМЕН бюст след раждането

УХА! Певицата Маги Джанаварова наду ОГРОМЕН бюст след раждането

Маги Джанаварова: Не ми достига кърмата, лоша майка съм

Маги Джанаварова: Не ми достига кърмата, лоша майка съм

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама