Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15816330 www.bgdnes.bg

ГРОЗНО! Обиждат Петър от "Фермата" на "мижитурка"

"Следващия път ще те залея с вода, мижитурка такава!", Върху "eлбетеца" Петър от "Фермата" се изля цунами от закани, някои от които доста зловещи, след като той реши да се прави на отворко и да шпионира тима на "Канатица" преди надпреварата "Голямата духалка". За целта актьорът бизнесмен се изтегна уж за релакс на зеления рекламен пуф с логото на риалитито на една ръка разстояние от противниковия лагер, но почти светкавично бе разконспириран.

"Ей, Мара Подробната, какво слухтиш?", подвикнаха му мъжете от "Канатица". Борис пък директно хвана маркуча и се престори, че полива цветята, но всъщност насочи струята към актьора, за да го прогони от "пусията".

Реклама

Най-яростен по адрес на подслушвача, пробвал да разузнае стратегията им, бе Кенан Есил.

Мъжагата не можа да обуздае гнева си и нарече Петър "долен боклук". Нарочно или не, обидните думи бяха пропуснати от цензорите на шоуто и останаха ез характерното заглушаване.

"Следващия път ще те залея с гореща вода, мижитурка такава!", изригна Кенан. "Никоя жена няма да го изтърпи тоя!", продължи да се пали бабанката. "От него може да очакваш всичко, но по един долен начин, мижитурски и кокошкарски!", не спря да беснне здравенякът. 

Андрей пък коментира, че Петър го е изкефил много, защото е реагирал невъзмутимо на заливането с вода, а първата му работа, като се надигнал от пуфа, била "да си оправи косата", възхити му се водещият. 

Четете още

ЕКСКЛУЗИВНО! Участник във "Фермата" се снима в порно с Диана Габровска

ЕКСКЛУЗИВНО! Участник във "Фермата" се снима в порно с Диана Габровска

Напрежение във "Фермата"! В Канатица наричат Елбетица "мишкари"

Напрежение във "Фермата"! В Канатица наричат Елбетица "мишкари"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама