Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15971012 www.bgdnes.bg

Бий ме, обичам те! Мария свали обвиненията срещу Миро

Темида върна парите за гаранцията

Ще те убия, ще те утрепам - прощавам му, ние така си говорим, казва фолкаджийката пред прокурор

Мара Отварачката прости на Миро и пред Темида. Прокуратурата вече не го разследва за побоя над миньончето и за заплахата за убийство. Това разбра "България Днес" от свои източници в Софийската районна прокуратура.

Реклама

Фолкаджийката специално е отишла и е казала на наблюдаващия прокурор да свали и двете обвинения срещу съпруг номер 3, защото те така си говорили и често се пошляпвали, дори и силно. От Софийския районен съд потвърдиха официално пред "България Днес", че разследването е прекратено окончателно. Темида е върнала двете хилядарки на Миро, които даде за гаранцията си, и в момента бизнесменът е напълно свободен човек.

"Ние така си говорим! "Ще те убия, ще те утрепам!" - така си общуваме. Прощавам му за това, че ме удари, искам да свалите обвиненията! Не се страхувам за живота си! Това е нашият начин на общуване, по-груб. Както на думи, така и физически."

С тези думи Мара Отварачката сащисва прокурора и го оставя без избор и държавният обвинител сваля обвиненията за заплаха за убийство още в същия ден. Другото обвинения, което имаше срещу Мирослав Соколов, е за нанасяне на лека телесна повреда. То също е прекратено в същия ден. От Софийската районна прокуратура казват на Мара Отварачката, че може да съди половинката си за телесната повреда, но фолкаджийката отвръща, че няма за какво. Просто двамата изразявали любовта си по такъв начин и певицата съжалява, че е подала жалба.

Цялата сага започна на 21 март тази година. При пореден скандал в апартамента на Мара и Миро в столицата нещата излизат извън контрол. Мирослав крещи на Мария, че ще я утрепе, ще я убие. Поводът за гнева на богаташа е ревност. В яростта си зашлевява няколко силни шамара на миньончето, след което излиза от семейното огнище. Тогава Мария вика ченгетата. Когато униформените пристигат в апартамента, виждат, че певицата има наранявания по лицето. Пред полицаите Мария разказва, че и друг път ревнивият й съпруг й е посягал (виж карето). Ченгетата успокояват Отварачката и й казват да си извади веднага медицинско. Фолкаджийката прави точно това, след което подава жалба срещу съпруг номер 3 за побой и заплаха за убийство. Впоследствие Мирослав беше арестуван и задържан за 72 часа, но Темида прецени да го пусне срещу гаранция от 2 бона. Именно на заседанията за мярката за неотклонение на Мирослав Соколов стана ясно, че двамата с Мария обичат грубата игра. Това беше и причината адвокатът му да поиска заседанието на съда да бъде закрито заради "интимни подробности", които не искат да излизат в медиите. Темида прецени, че няма кой знае какви подробности за сексуалния им живот, и отказа искането на защитника на Миро. Тогава се разбра, че Мария е дала вече показания пред съдията, които са в разрез с първоначалните й твърдения.

Фолкфурията отрече, че се е чувствала заплашена от Мирослав. Самата тя признава пред магистрата, че редовно блъскала и драскала мъжа си като израз на любов. Мирослав също я удрял често, но от любов. Двамата обичали по-грубата игра, по-грубия секс. В крайна сметка побой или не, заплаха за убийство или не, всичко мина и си замина. На излизане от съдебната зала Миро каза пред журналистите: "Обичам жена си, изписаха се големи глупости!".

Мирослав Соколов е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 г. и живеят в дома на певицата. Мария има дъщеря Марая от първия си брак. Любовта между Отварачката и Миро е на приливи и отливи според близките им. Двамата често се карат, но след това винаги се сдобряват и бизнесменът веднага поднася извиненията си във вид на нова кола или друга скъп жест. На 40-ия й рожден ден през януари Мария получи чисто ново бентли, като се похвали за автомобила с клипчета в нета. Този път нова кола нямаше, но Миро заведе миньончето на тузарска екскурзия във Виена. Дори си наеха каляска и бавно разглеждаха красивия град под звуците на равномерния тропот от копитата на впрегнатите коне. Очевидно вече всичко си е на мястото, ако въобще някога е имало истински проблем.

Каре: Историята с пистолета

През септември 2021 г., два месеца преди сватбата на Миро и Мара, бизнесменът и Мара се спречкват. Страстите се нагорещяват и се появяват твърдения, че Миро вади пистолет и го насочва към главата на любимата си. Тогава бизнесменът попада на радара на ченгетата, но Мария категорично отрича да е имало такова нещо и не се стига до разследване.

Четете още

Мара Отварачката плаши със смърт при изневяра

Мара Отварачката плаши със смърт при изневяра

Милионерът Миро и Мара Отварачката отпрашиха на романтична почивка

Милионерът Миро и Мара Отварачката отпрашиха на романтична почивка

Реклама
Реклама
Реклама