Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15974284 www.bgdnes.bg

Трус във "Фермата": Лилия обвини Петър, че се крие под полите на жените

Жесток трус във "Фермата"!

Петър, мачото от "Елбетица", е подложен на кръстосан огън от страна на всички в противниковото племе "Канатица" с тежко обвинение: Манипулира жените, за да оцелее до финала на шоуто! Причините за тези обвинения не са една и две. Основната теза е, че Петър избутва дамите напред, за да може те да отпадат една след друга.  А той винаги да оцелява. 

"Петър се крие под полите на жените, избухна Лилия от "Канатица" - Страхува се от силните играчи." Тя не е единствената, която мисли по този начин. "Петър е готов да минава през всичко по пътя си, само и само да стигне до финал - категоричен е Иван от "червения отбор".

Реклама

Кенан обобщава ситуацията с поговорка от българския народен фолклор: "Лисицата, колкото и да хитрува, накрая става на кожух."

Предстоящият елиминационен дуел ще се играе от две жени и един мъж. Това решение бе взето от "Елбетица", които спечелиха битката за превъзходство. Теди, Иван и Лили са тримата дуелисти от "Канатица", които ще излязат на Арената. Петър от "Елбетица" ще бъде имунизиран.

Битката за превъзходство беше интересна. Играчите се спускаха с тролей, стреляха с въздушна пушка и лък. Придвижваха се с помощта на търкалящ се барабан. Не липсваха и словесни престрелки между играчите.

В предишния епизод Иванка Матева напусна "Канатица" и заедно с това "Фермата". Нейните съотборници казаха тежката си дума. По време на гласуването тя се конкурираше със Сергей като кандидат за изхвърляне. До номинациите се стигна след като отборът загуби битката за пендарите и не се представи добре на фермерския пазар. Преди това "Канатица" беше привилегирована и си живееше охолно в т. нар. "Рай". Там участниците в тима бяха почерпени с традиционна българска баница. При направата на домашни колбаси тимът забуксува както поради липса на опит, така и поради мистериозно изчезнало кило бекон. За липсващата мръвка бе обвинен Кенан, който уж е погълнал бекона в пиянството си.

Четете още

Скандалният Петър от "Фермата" влюбен в Гери Гунчева

Скандалният Петър от "Фермата" влюбен в Гери Гунчева

Гимнастичката Валерия Колева отстранена брутално от "Фермата"

Гимнастичката Валерия Колева отстранена брутално от "Фермата"

ОТМЪЩЕНИЕ и сексизъм! Женски бунт назрява във "Фермата"

ОТМЪЩЕНИЕ и сексизъм! Женски бунт назрява във "Фермата"

Шок! Тома от "Фермата" почина на 52 г.

Шок! Тома от "Фермата" почина на 52 г.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама