Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16621610 www.bgdnes.bg

Мастагарков разкри ТАЙНАТА: Магически пръстен ми помогна в "Игри на волята"

Две години ме уговаряха да вляза в "Ергенът", но телевизията не е място за показ на чувства, твърди моделът

"Единствената ми мотивация да вляза в "Игри на волята" беше моят дядо. От него имам един пръстен. И той ми в състезанието. Както и уроците му".

Реклама

Това разкри наскоро бившият футболист и настоящ модел Мастагарков.

Красавецът не сваля пръстена от ръката си, но го носи не на пръста си, а окачен за верижка на врата. Дядовият талисман е бил с него през цялото време, докато се сражаваше за победата в екстремното риалити, довери още той.

"Моят дядо ме е направил такъв, какъвто съм. С него съм израснал. Беше ми като втори баща", изля чувствата си най-целеустременият участник в шоуто.

Но неговият дядо не му е завещал само своя талисман, който явно притежава чудодейна мощ, а и своите възгледи за живота.

"Вторият баща" на Мастагарков е участвал активно и всеотдайно в неговото всекидневие, още когато е бил дете.

"От мъничък постоянно ме караше навсякъде... Водеше ме на тренировки, взимаше ме, чакал ме е с часове. Той ми е давал правилния начин как да възприемам нещата", описва уроците на дядо си бившият любим на Деси Слава. Безспорно обаче, убеден е младият мъж с фигура на атлет, волята за победа и за отстояване на позициите си, които "вторият му баща" култивирал у него, винаги е вървяла ръка за ръка и с други много важни качества. И те са честността и достойнството. Една победа е ценна, само когато е постигната по този начин. "За него това бяха изключително важни неща. Беше много силен човек. Много го обичах, но за съжаление не е сред нас от доста време", скърби Благомир.

Реклама

Мастагарков сподели и още едно събитие, което вярва, че му е дало сили. Въпреки че то е пропито с мистика, Мастагарков го приема за импулс, отключил енергията на надмощието и в духа, и в тялото му.

"Преди да вляза в шоуто, минах през гробищата. Вървя и разговарям с дядо ми. "Дядо, така и така, влизам в това риалити. Ти си най-силната ми мотивация", описва как се е съветвал с духа на "втория си баща" левентът.

Той обаче е категоричен, че "драгите зрители" нямат шанса да го видят като екранен ерген №4.

"Две години ме увещаваха да вляза в "Ергенът", признава Мастагарков. Той обаче неизменно реагирал с отказ. Обяснява и защо не желае да се превърне в най-желания жених на България. "Телевизията не е място да показваш чувствата си", убеден е чаровникът с челичената воля.

Четете още

Излагация за Гатьо от "Игри на волята"! Шмекерува и готви сурова риба в "Черешката"

Излагация за Гатьо от "Игри на волята"! Шмекерува и готви сурова риба в "Черешката"

Мастагарков от "Игри на волята" разкри най-голямата си грешка

Мастагарков от "Игри на волята" разкри най-голямата си грешка

Реклама
Реклама
Реклама