Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16783362 www.bgdnes.bg

Звезди джигити ГАЗЯТ ЗАКОНА

Плеймейтката Катрин не е единствената, която шофира с над 200 км

Плеймейтката Катрин Йорданова не е единствената известна личност у нас, която гази закона и фучи с бясна скорост по родните пътища. Онзи ден силиконовата бомба се похвали в социалните мрежи как буквално лети по една от магистралите с внушителните 260 км/ч. Видеото без капка срам или угризение на съвестта бе качено от самата нея.

Колежката й в "Плейбой" - Анджелина, също е потъпквала закона. Силиконовата бомба преди години също се похвали, че управлява лъскавото си возило с 210 километра в час, при това докато се снима. Анджелина сама се издаде, че кара с превишена скорост. Тя качи снимка, от която ясно се вижда, че шофира с бясна скорост. Най-вероятно фурията е вдигнала 210 километра на магистралата. Но дори и на аутобана според Закона за движението по пътищата разрешената скорост е до 140 км в час.

Реклама

И наследниците на чалга величията Тони Стораро и Софи Маринова - Емрах и Лоренцо, попадат в списъка на звездите, каращи бясно и опасно.

Малкият син на човека глас преди известно време се изфука, че фучи с цели 300 км в час по магистралата. Това значи, че Емрах нарушава закона с едни 160 км отгоре. Ако бъде хванат, би последвала солидна глоба, както и отнемане на книжката.

Това далеч не е единственият път, в който младият изпълнител се хвали с високите скорости, които вдига на бързи автомобил.

Братът му по призвание - Лоренцо, също неведнъж не се е съобразявал със закона. Наследникът на Софка преди 2 г. кара с бясна скорост в тунел. Ограничението в него е 80 км, но младият изпълнител натиска яко газта и е вдигнал двойно - 160 км.

Лоренцо често си позволяваше да нарушава правилата със скъпите си коли. В един от случаите обаче той бе заснет от приятели и видеото бе качено в интернет, след което се заформи скандал. Наложи се лично Софка да му вземе колата и да го заплаши, че ще му секне кранчето, ако продължава.

Реклама

Подобно на другите известни и мъжът на Златка Райкова - Карен, е тъпкал закона. Таткото на бебе №2 на фурията шофира с 28 километра в час над ограничението на столичен булевард. Карен сам се "похвали", че нарушава грубо правилника за движение по пътищата. Той качи клип от марковото си возило, а камерата е центрирана точно на километража му и ясно се вижда скоростта.

Любимият на Златка настъпва лъскавия си мерцедес по булевард "България". При ограничение 70 км/ч мъжът до Русата Златка кара с 98.

И известната телевизионна водеща Мира Добрева е в графата на звезди, любители на високите скорости. Иконата на БНТ показа глоби за бързо шофиране в размер на 1700 лв. Добрева сама призна срама си пред аудиторията в нета. Само един от фишовете е за 800 лева, което значи, че провинението е било наистина сериозно.

"Сгрешила съм, надвишила съм - платила съм, нека ми е за урок! Къде с 20 км/ч, къде с 38 км/ч, къде с 11 км/ч - щом е над допустимото, ще си платя", обяви официално Мира.

Реклама
Реклама
Реклама