Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17054585 www.bgdnes.bg

Галена и Преслава си мерят лимузините

Двете звезди си позволяват автомобили за по половин милион лева

Галена и Преслава, които години наред бяха най-близките приятелки в съсловието, но дружбата им се разсъхна заради надпревара за сърцето на един и същ мъж, вече се състезават "на друга писта". Двете грандами на попфолка не са изключение от най-звездната мания в тези среди - колекционирането на лимузини и бясното фучене с тях, научи "България Днес". Въпреки че второто е приоритет повече на младите мъже в попфолка като Емрах Стораро, Галена и Преслава също не оставали назад, а понякога дори техните колеги им дишали прахта.

Състоянието на Галена, възлизащо на около 10 милиона лева, както и наличието на заможен брачен партньор й позволяват да поддържа три супер автомобила, надникна в гаража на хитовата изпълнителка вестникът. Бижуто в "домашния автомобилен музей" на Галена е тъмносин джип мерцедес кубче S класа. Според експерти стойността на супермашината е 200 000 лв. На второ място се нарежда отново мерцедес, също тъмносин, но кабрио, който, макар и на 10-ина години, е бил закупен чисто нов. Другите возила на попфолк звездата не са толкова впечатляващи, но съвкупната им цена е по джоба само на олигарси, твърдят нейни колеги.

Реклама

Най-любопитното е, че нейната бивша първа дружка Преслава, чието нетно състояние възлиза по думите на запознати на също впечатляващите 7 милиона лева, е заложила на немския суперавтомобил. Изпълнителката на "Водка с утеха" е горда собственичка на последен модел джип мерцедес, също кубче, но греещ в наситено червен цвят. Стойността на шикозния автомобил надскачала цената на джипа на Галена с около 100 000 лв., издават близки до Преслава.

За придвижване до кварталната бакалия певицата пък използвала спортен фиат в модерния допреди няколко години цвят вулкано.

Двете топ изпълнителки се конкурирали в окраската на любимите си возила, като негласното принцип бил да следват вечното дерби - "Левски" - ЦСКА, което на цветово равнище противопоставя синьото на червеното. Нито Галена, нито Преслава обаче разкриват на кой от двата тима симпатизират, защото като вещи в занаята отлично разбират, че така автоматично ще отблъснат голяма част от фенската си маса. Случи ли се това, ще трябва да се простят с тузарското си хоби и да се прехвърлят на коли, ако не втора ръка, то поне доста по-скромни като марка и класа. А това е последното нещо, което всяка уважавана фолкаджийка би искала да я сполети, дори и насън!

Четете още

Галена иска да бъде ангел

Галена иска да бъде ангел

Преслава се люшка в Тайланд (СНИМКИ)

Преслава се люшка в Тайланд (СНИМКИ)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама