Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17169913 www.bgdnes.bg

Зрението на Сашка Васева се подобрява

  • Певицата празнува любовта с букет и подаръци 
  • Връща се след месец за творчески проект

Без вино, но с букет и скромни подаръци отбеляза преди дни Свети Валентин легендарната Сашка Васева.

Реклама

"Бяхме си двамата вкъщи, аз поднесох на Сашка любимите й цветя и си разменихме скромни подаръци. Отбелязахме Деня на влюбените, но за мен е по-важно да сме здрави и всеки един ден от годината да се обичаме и уважаваме, както винаги е било", разказа пред "България Днес" съпругът на Сашка Христо Бакърджиев.

Преди повече от година Дупнишката Мадона преживя тежка интервенция заради тумор в мозъка, а възстановяването на певицата е сложно и продължително. Фолклегендата напълно ослепя и изгуби всякаква надежда отново да прогледне. Сашка започна да се подобрява след животоспасяващата операция в Германия, която продължава повече от 12 часа, а докторите отстраняват тумор от главата й, голям колкото яйце.

Образуванието е притискало зрителния нерв на изпълнителката и това е причината Сашка да ослепее напълно. Като грижовен и всеотдаен съпруг, Христо разказа, че е влагал и продължава да влага всичките си сили, за да помогне на жена си да се чувства възможно най-добре, за да се излекува по-бързо, и благодарение на него и грижите му Васева вече може да вижда силуети.

"Зрението на Сашка се подобрява, но лечението е много бавно. В Германия сме и постоянно ходим по прегледи, следим прогреса и се надявам много скоро жена ми да вижда нормално", разказа Бакърджиев.

Мъжът сподели, че това, което помага на Сашка да се чувства по-добре, е творчеството, и загатна, че след около месец двамата ще се приберат в София, защото на Васева й предстои музикален проект.

Четете още

Сашка Васева: Мъжът ми и Стоичков са астрални близнаци

Сашка Васева: Мъжът ми и Стоичков са астрални близнаци

НАПРЕДЪК! Сашка Васева вижда, подобрява се и вече разпознава приятелки

НАПРЕДЪК! Сашка Васева вижда, подобрява се и вече разпознава приятелки

Реклама
Реклама
Реклама