Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17314667 www.bgdnes.bg

Дъщерята на Вергов с първа премиера на сцената на "Ялта Арт"

В месеца на жените следващата премиера на "Ялта Арт" е поверена изцяло на женски състав. Младите, красиви и талантливи дами - студентки от класа на проф. Ивайло Христов, III курс НАТФИЗ, са режисирани от Ованес Торосян в авторския спектакъл "Недовършена пиеса за механичен нож" - една илюзия в 17 сцени.

Премиерните дати са 11 и 12 март от 19.30 ч. За една от най-симпатичните актриси - Алена Вергова, това е първо официално премиерно участие. Алена е дъщеря на Юлиян Вергов.

Реклама

Останалите актриси са: Александра Свиленова, Диана Минчева, Люба Димитрова, Мартина Георгиева, Мелани Младенова, Милвана Христова, Моника Динова и Натали Никова. Сценограф и костюмограф e Ирена Дойчевa, а сценичната адаптация на текста е дело на Ованес Торосян.

Сюжетът е доста любопитен. Годината е 1952. Героините се намират на остров, отдалечен от познатите човешки пространства. Минали са знатни събития, които играят важна роля, като атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки, Студената война вече е започнала, а всеки детайл в действията на всяка страна е изключително важен - това поставя началото на нов световен ред и нови условия за преговори. В него всяка дама има своя идеология - всички свирят различно, но пеят заедно.

Четете още

Алена Вергова е лоша Червена шапчица (СНИМКИ)

Алена Вергова е лоша Червена шапчица (СНИМКИ)

Алена Вергова продава китарата си

Алена Вергова продава китарата си

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама