Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17337469 www.bgdnes.bg

Колоритната Габи: Влязох в "Ергенът" 3 месеца след като срещнах гаджето ми

Не търсих любовта в предаването, исках да участвам заради купона 

КОЯ Е ТЯ

Габриела Петрова е на 30 години и е родом от Сливница. Определя се за свободолюбива и същевременно всестранно развита личност - в гимназията е учила китайски, завършила е рекламен маркетинг, а в свободното си време танцува балет. Владее три езика - китайски, хърватски и английски. Габи откровено признава, че е меркантилна, и го поставя като главно изискване за всяка уважаваща себе си жена. Петрова стана популярна, след като участва в първото издание на "Ергенът".

- Габриела, как се промени животът ви след "Ергенът"?

- С влизането ми в предаването мислех, че повече ще срещна негативи, отколкото позитиви. Но напротив - наистина в България, дори и да те оплюват или да ти правят лоша реклама, разбрах че всяко чудо е за три дни. По никакъв начин не ми се отрази негативно това нещо, а ме изстреля нагоре. Имам много фенове, които са до мен и ме подкрепят. Поради тази причина винаги ги дарявам с вниманието си, дори когато съм навън с рошава коса и по анцуг. Няма как да пренебрегна почитателите си, защото те много ми помогнаха.

Реклама

- Какво бихте съветвали младите момичета, които искат да се включат в "Ергенът", но нямат смелост да го направят?

- Ако мислят, че това е нещото, което ще ги зарадва и ще го изживеят по най-хубавия начин, трябва да действат, защото животът наистина е много кратък. Научих, че ако нещо не го изживеем сега, след време може да съжаляваме.

- Гледате ли новия сезон на предаването?

- Гледам го и съм луда фенка на "Ергенът". Много ми е интересно, но ще призная, че миналия сезон не ми хареса и го пропуснах. Докато тази година момичетата са много готини. Честно казано, нямам фаворитка, обичам по-шумните дами и по-забелязващите се.

- Как срещнахте любовта?

- С моя приятел се бях запознала няколко месеца преди да вляза в "Ергенът". Той не хареса изобщо моята идея, но знаех, че трябва да отида. Не участвах, за да срещна любовта, а за да си правя купона. След предаването наистина се чудих дали приятелят ми ще ме чака, но се оказа, че остана плътно до мен и сега все още сме щастливи повече от всякога.

- Коя беше последната дестинация, която посетихте?

- Преди десетина дни се върнахме от Дубай и преди ден заминахме за Лондон, за да отпразнуваме 8 март в чужбина. С моя мъж си инвестираме парите предимно, за да пътуваме и да трупаме спомени. Най-много обичам да съм на плажа и поради тази причина любимите ми дестинации винаги са тези край океана.

Реклама

- Лесно ли успявате да съчетаете работата с пътуванията?

- Честно казано, нашата работa няма нищо общо с пътуването, тъй като в момента съм водеща на предаване за зона за поздрави в телевизията и работата ми е в студио в София. Просто всеки един свободен момент гледаме да се организираме, за да не стоим в София, а да обикаляме света.

- В България обичате ли да пътувате?

- Истината е, че преди много пътувах из страната ни. Задължително през почивните дни ходих някъде - дали на ски, или на спа, но напоследък забелязвам, че хотелиерите гонят туристите. Не само заради цените, но и заради обслужване. България може да се развие много добре като туристическа дестинация, но имам чувството, че нарочно ни гонят от курортите. Условията у нас наистина са пагубни. Преди много се чудих на хората, които почиваха в чужбина, но вече ги разбирам от личен опит.

- След "Ергенът" как се чувствате като водещ по телевизията?

- От дете мечтаех да бъда водеща и правех всичко възможно, за да го постигна. Може би точно заради това се включвах в толкова много предавания и формати, за да мога по някакъв начин на бъда забелязана. Мога да надграждам още и да се развивам още повече в телевизията. Обичам да съм пред камера, обичам вниманието, както и да контактувам с различни хора.

- Мислили ли сте да се занимавате с кино?

- Когато бях на 19 години, много се чудих в кой университет да кандидатствам - в НАТФИЗ или нещо свързано с реклама и маркетинг. В крайна сметка отидох на изпит в НАТФИЗ и го взех с петица. За съжаление трябваше да вземат осем човека, а аз бях деветата. Много исках да се снимам във филми и да се занимавам с това, но мисля, че моето амплоа, по-подходящо за мен е да съм водеща, тъй като така се чувствам в свои води.

- В началото не ви ли притесняваха камерите?

- Не, още като дете бях в балет и ходихме по големи концерти - зала 1 на НДК, танцували сме и на концерти на Кичка Бодурова. Тогава съм била на 8 години и помня как майка ми се чудеше как изобщо не ми пукаше, че има хора и танцувах с най-голямата усмивка на сцената, все едно си бях вкъщи пред огледалото.

Четете още

ИЗПОВЕД! Маги разтърси Ергенът и сподели тежката си история, сравни се с Дебора

ИЗПОВЕД! Маги разтърси Ергенът и сподели тежката си история, сравни се с Дебора

Ергенката Моника деляла едно гадже с кака си

Ергенката Моника деляла едно гадже с кака си

Реклама
Реклама
Реклама