Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17453029 www.bgdnes.bg

Кристиано и Джорджина избягаха на райски остров

Кристиано Роналдо и любимата му Джорджина Родригес избягаха на райски остров в Саудитска Арабия.

Двойката и децата им разпускат в супер луксозен комплекс край бреговете на Червено море. Джорджина показа снимки на стаите, плувен басейн на морския бряг и частен плаж с прекрасна гледка.

Реклама

Мечтаната почивка не е по джоба на всеки, но това по никакъв начин не плаши Кристиано и семейството му. Една нощ в курорта St Regis струва 6000 евро. Островът е разположен край брега на Саудитска Арабия и до него се стига само със специално наета лодка или хидроплан.

Самият Роналдо планира да инвестира в собствен комплекс в района. Кристиано притежава верига хотели в Лисабон, Мадейра, Маракеш и Ню Йорк. 

Семейството на Роналдо използва паузата в първенството на Саудитска Арабия за почивката си. Следващият мач на португалеца с "Ал Насър" е чак на 30 март, но неговият отбор вече почти няма шансове за титлата и изостава на 12 точки от лидера "Ал Хилал".

На острова звездата и половинката му изглеждат по-влюбени от всякога. Двамата си направиха няколко горещи снимки, на които нежно се прегръщат. Джорджина отново радва почитателите си с изрязан бански и дълбоко деколте, докато Роналдо позира по мускули във водата. Дори и по време на почивката си Кристиано не спира да тренира. 39-годишният футболист тича в жегата на плажа, а Джорджина опитва безуспешно да го догони.

Четете още

340 хил. евро брои Джорджина за най-скъпата чанта

340 хил. евро брои Джорджина за най-скъпата чанта

Джорджина стъписва Париж

Джорджина стъписва Париж

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама