Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17545324 www.bgdnes.bg

БОЙ в "Хелс Китчън"! Нинов за малко да се върне в ЗАТВОРА!

След 2 години и половина зад решетките ревността на Митко щеше да остави белег в досието на Нинов, а футболният запалянко реши да напусне кулинарното предаване

Бившият пандизчия Нинов от червения отбор на "Хелс Китчън" за една бройка да се върне в килията, където е прекарал над 2 години за побой. Това щеше да се случи, защото имаше наченки на бой, грозни сцени и обиди, които белязаха култовото кулинарно шоу, а това напрежение от своя страна наложи да бъдат взети спешни мерки. Всичко това стана заради детска ревност, а по-големия мъж, в случая именно Нинов, реши да напусне кулинарното предаване по Нова телевизия, за да не стават бели.

Реклама

"Ако нямаше камери да си припаднал за няколко секунди! Искаш ли да се пробваме?", заканва се Митко от Сините на Нинов заради спор за Симона.

"Ще направя някоя беля, аз се усещам. Направо треперя, ще направя някоя глупост. За такава глупост съм лежал 2 години и половина в затвора. В момента съм в пробация и трябва много да внимавам да не направя някоя беля!", опитва се да се успокои Нинов, преди да се наложи да търка отново наровете в някоя килия.

Нинов се опита да успокои страстите и извика Димитър да поговорят насаме.

"Виж, ако има нещо ти се извинявам. Нямам нищо към Симона. Ако съм те издразнил по някакъв начин, съжалявам.!", извинява се Нинов, без въобще да има каквато и да е било вина, само за да няма ненужно напрежение.

"Брат, много си нагъл. Не може да ме излъжеш, изчезнах точно за две минути, а ти си си изпъчил гърдите напред към Симона и й се натискаш. Ти за някой плейбой ли се мислиш? Ти си лицемер.! Варненска свиня!", полудява Митко и не отстъпва назад. Самият Нинов дори спомена, че го е обиждал и на майка, а той трудно търпи такива неща. 

"Имам проблеми с точно тези неща. Не мога да търпя такива работа!", категоричен бе Нинов и малко след тези думи реши да напусне "Хелс Китчън", за да не направи някоя простотия и да осъмне обратно в затвора.

Преди да напусне Нинов каза на Митко, че ще се видят отвън а малко по-рано добави, че ако не е бил в пробация е жял да му "играе" няколко ножки. Зрителите могат само да гадаят какво има предвид под ножки.

Реклама

Целият екшън започна от детската ревност на Димитър от от Сините още миналия ден. Както Симона, Димитър, Галин, Царина, Георги и Нинов се радваха на времето си в басейна, нещата претърпяха рязък обрат. Димитър си тръгна, а когато се върна завари Симона и Нинов да си говорят.

"Димитър тръгна на някъде и аз по едно време започнах да си говоря с другите. По едно време Митко се появи побяснял и започна да се кара на Нинов. Беше ми самотно и затова си говорих с тях. Не съм очаквала Митко да е толкова ревнив.

"Ти кво, бе, Нинов, да не я зарибяваш Симона, докато ме няма? Малко педера**че си ти, аз те знам!", Митко започва да обижда Нинов и да става агресивен.

"Аз не съм те обиждал никога, ти ме наричаш педера**че. Аз имам жена, не може да говориш такива работи и да си мислиш, че задявам Симона. Това е безумие.", отвръща Нинов на Митко. 

"Абе, брат, не можеш да седиш така гол и да говориш на Симона!", категоричен е Димитър, който очевидно очаква Нинов да влиза с дрехите в басейна. Така започна целият безпричинен скандал, който за една бройка не стигна да ръкопашен бой, а в крайна сметка доведе и до напускането на Галин Нинов. Футболният запалянко си събра багажа, облече се и си тръгна. Поне с такова впечатление останаха зрителите.

Четете още

Наталия Кобилкина: Получих 5 предложения за брак след раздялата

Наталия Кобилкина: Получих 5 предложения за брак след раздялата

Токсична връзка преобръща живота на Симона от "Хелс Китчън"

Токсична връзка преобръща живота на Симона от "Хелс Китчън"

Реклама
Реклама
Реклама