Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17675599 www.bgdnes.bg

Нападат жената на Дани Алвеш, давала лош пример

След като изтърпя повече от година кошмари заради обвинението към съпруга си Дани Алвеш в сексуално посегателство, Джоана Санц сега е изправена да се бори с нов такъв, признава самата тя. А това са купищата обвинения, задето му е простила прегрешението и му е дала нов шанс.

Моделът вече сподели снимка в социалките на преплетените им ръце, което намекна, че е била с него след излизането му от затвора. Вече няма място за спекулации благодарение на списанието "Диез минутос". Канарката и бразилецът са уловени в снимки да се разхождат ръка за ръка по улиците на Барселона като обикновена двойка. Без да обръща внимание на всичко, което се говори за нея, Санц сподели няколко сторита, в които може да се види усмихната. Отношение, което със сигурност ще й спечели отново порой от критики, защото има много хора, които вярват, че тази постъпка прави лоша услуга на жените.

Реклама

Съпругата на Алвеш коментира по своя си начин: "Искам да благодаря на хората, които ме прегръщаха на улицата, които се приближиха до мен, за да ми кажат думи на подкрепа. Има много красиви хора, които ме поддържат в социалните мрежи, иначе бих изтрила всичко, защото не съм мазохист, за да получавам омраза. Както и да е... аз съм щастлива, развълнувана, работя със спокойствие", пише тя.

Дани Алвеш и Джоана Санц се запознаха през 2016 г. и само няколко месеца по-късно вече бяха семейство. До новогодишната нощ на 2023 г., когато футболистът е обвинен, че е принудил млада дама да правят секс в тоалетната на заведение. През времето, докато той бе в ареста и после съден, жена му неколкократно се развеждаше с него, изнасяше се с децата от къщата им и какво ли не, а това, изглежда, се оказват медийни спекулации.

Четете още

Йоана си призна: С Алвеш е

Йоана си призна: С Алвеш е

Осъдихте го, а сега го искате мъртъв! "Самоубиват" Дани Алвеш в затвора

Осъдихте го, а сега го искате мъртъв! "Самоубиват" Дани Алвеш в затвора

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама