Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17678959 www.bgdnes.bg

Рут Колева не притежава собствено жилище

Певицата Рут Колева призна, че няма собствено жилище. Това стана в откровен разговор с водещата Андреа Банда Банда във "Вечерното шоу" по БНТ. Рут говори за годините, в които е израснала.

"Ние сме от едно доста особено поколение. От една страна сме били лишени от доста неща, но от друга страна, сме се научили да оцеляваме. По-голямата част от нас може би никога няма да притежават собствено жилище. Или неща, които на предните поколения са им били доста по-достъпни. Моята лична мисия е свързана с това, че не искам поколението, което идва след мен, да му се налага да се сблъсква с всичките трудности, които на мен са ми се случвали", коментира Колева.

"Аз съм родена 90-та година, точно след промените, които доста по-късно се усетиха, разбира се. И съм доста по-млада от артисти като Графа, Мария Илиева, Любо Киров и т.н. Хванах точно края на последните алтернативни медии и музикални телевизии, което беше супер. По мое време още имаше дискове, а не телефони и стрийминг платформи. Нещата бяха много трудни, пазарът беше много затворен. Иска ми се тези творци, които тепърва възникват, за тях да има много повече възможности. Трябва да има повече достъпност, приемственост и шанс, защото за нас нямаше", добави изпълнителката.

Четете още

Бившият на Рут Колева ли е убиецът в "Есента на демона"?

Бившият на Рут Колева ли е убиецът в "Есента на демона"?

Рут Колева втрещи: В София стана по-скъпо от Ню Йорк

Рут Колева втрещи: В София стана по-скъпо от Ню Йорк

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама