Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17686591 www.bgdnes.bg

Пабло Ескобар спъна участник в "Стани богат" за 10 бона

Наркобаронът Пабло Ескобар спъна Станислав, който се бореше да достигне стоте хилядарки в "Стани богат" по БиТиВи.

Въпросът, който бе препъникамъкът за Станислав, бе: "Кой е единственият човек, от когото се твърди, че се е страхувал наркобаронът Пабло Ескобар?"

Реклама

Възможните отговори бяха Роналд Рейгън, Аугусто Пиночет. баща му или Гризелда Бланко. Това закопа Станислав, който дори съвсем скоро е започнал да гледа поредицата по една от стрийминг платформите , в която се разказва за целия живот на Ескобар, но това не го спаси.

Участникът, който се бореше за въпроса за 10 бона, си мислеше, че Ескобар го е било страх от Роналд Рейгън, защото именно Рейгън и жена му Нанси започват войната срещу наркотиците. Нанси Рейгън първа се усеща, че дрогата, която идва от Колумбия убива американските деца и тогава Рейган се захваща с все още водещата се борба с наркотрафика.

"Рейгън е най-вероятният отговор, защото Аугусто Пиночет е от друга държава, друг диктатор. Относно Гризелда Бланко не знам почти нищо, а почти всеки се страхува от баща си", разсъждаваше Станислав преди да посочи Рейгън и да изгори. 

Въпреки че изгоря, Станислав си тръгна от шоуто с 2 бона в джоба, а Кънчев му сподели интересен факт, а именно, че в момента единствените два гроба, на които винаги има цветя са именно на Пабло Ескобар и на Гризелда Бланко.

Четете още

ОТКРОВЕНИЕ! Исус е арамеец, твърдят в "Стани богат"

ОТКРОВЕНИЕ! Исус е арамеец, твърдят в "Стани богат"

80-годишна участничка в "Стани богат" решава по 60 кръстословици на седмица

80-годишна участничка в "Стани богат" решава по 60 кръстословици на седмица

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама