Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17690464 www.bgdnes.bg

Бременната Християна Лоизу: Гримът и токчета в "Капките" ме изморяват, ще раждам в Кипър

Бременната в шестия месец Християна Лоизу се чувства в отлична форма, предвид състоянието си. Гласовитата певица стоически издържа на натоварването в предаването "Като две капки вода", влизайки в различни образи. Въпреки това Лоизу изпитва известни затруднения, заради вече наедрялото коремче.

"В предаването се чувствам добре от една страна, от друга се уморявам, особено когато трябва да чакам много на токчета, когато ме гримират доста време или когато ми слагат маска за няколко часа. Все пак аз съм си поела риска и по-скоро гледам позитивно на ситуацията", споделя кипърката пред Нова ТВ.

Реклама

Християна сподели, че не е подозирала, че нещата ще се развият по този начин. Девойката получава покана за предаването лятото на миналата година, когато всъщност не е била бременна.

"Ноември забременях и говорих с продуцентите. Споделих им, че това е положението. Те казаха, че за тях няма никакъв проблем да участвам, ако аз се чувствам добре. След като говорих с доктора ми, реших, че няма нищо страшно да участвам. Исках да пея. Исках бебето ми да слуша музика, да е щастливо", споделя певицата.

Усилената подготовка и лайфовете обаче я изморяват и Лоизу е категорична, че след края на формата заминава в Кипър при семейството си. Там ще се отдаде на почивка и ще организира парти с половинката си, на което всички ще разберат пола на бебето й.

"Ще бъда в Кипър известно време. Там ще родя. Решихме, че е по-лесно ние да заминем, отколкото да дойде цялата рода тук. Когато се почувствам готова, ще се върна отново в България", каза още изпълнителката.

Четете още

Християна Лоизу от "Капките" НЕ ИСКА да знае пола на бебето си, вижте какво предпочита да е

Християна Лоизу от "Капките" НЕ ИСКА да знае пола на бебето си, вижте какво предпочита да е

Християна от "Капките" чака бебе, обяви новината в ефир пред цяла България

Християна от "Капките" чака бебе, обяви новината в ефир пред цяла България

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама