Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17725861 www.bgdnes.bg

Виолета от "Игрите" награби кандидат за "Ергенът"

Опасно близки!

"Змията" се озова в ръцете на Мариан Кюрпанов

Опасно близки бяха забелязани участничката от "Игри на волята" Виолета Стайкова със световноизвестния наш модел Мариан Кюрпанов, който е щял да бъде първият "ерген". Двамата са се гушнали на романтичен плаж в Тайланд. Русата напаст от "Игрите" не може да устои на сексапила на 43-годишния манекен, на който годините му са само число!

На пръв поглед Виолета изглежда, че е награбила много по-свежа плът от нея, но се оказва, че възрастовата им разлика не е толкова фрапантна. В поредицата от фотоси, които Виолета споделя, Вили казва думите "Семейството!". След такова описание няма как да не тръгне мълвата, че двамата са повече от приятели, но съблазненото маце си трае.

Реклама

Релефният чаровник, около който "Змията" се е увила, е бивш участник във "ВИП брадър", в който беше на косъм да спечели формата. Манекенът, който избягва да пребивава в България, от години живее в САЩ, но се прибира у нас, когато има подходящи работни ангажименти.

Кюрпанов, който е един от най-близките приятели на Цеци Красимирова, започна да припечелва добре от платени посещения на светски събития, на които придаваше блясък, докато се забавлява.

Интересното за модела е, че е бил на косъм да бъде първият "ерген" в хитовото риалити "Ергенът". Изпълнителните продуцент на "Ергенът" - "Олд скуул", които правеха и "ВИП брадър", се свързали с него и му направили оферта да бъде част от романтичния формат. Той веднага се съгласил и работата била почти опечена, когато от САЩ категорично отказали да вкарат в шоуто си 41-годишния манекен, предпочитайки 10 години по-младия гребец Виктор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама