Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17732810 www.bgdnes.bg

Джуд Белингам заби яка кака

Лаура разприказвала за любовните свалки по време на фотосесия

20-годишната звезда на "Реал" (Мадрид) Джуд Белингам е покорил сърцето на пет години по-възрастната от него моделка Лаура Силия Валк. Самата красавица разказала всичко на екипа по време на снимките на поредната фотосесия на марка за бански костюми, пише "Сън".

Джуд се превърна в най-скъпия футболист в Европа след преминаването му за 120 милиона евро в "белия балет" от "Борусия" (Дортмунд). Той се радва на огромен успех през първия си сезон в Испания и е в сметките за Златната топка за тази година.

Реклама

Сега вече става ясно, че Белингам е вкарвал известно време и извън терена, след като се разбра, че се е срещал с прекрасния холандски модел.

Зашеметяващата госпожица е била ухажвана с поредица от посещения в испанския дом на звездата, след като е долетяла от Амстердам. Футболистът пазеше в тайна всичко, но сега Лаура се разприказва.

Тя също се радва на успех сама по себе си, притежавайки собствена консултантска агенция за социални медии, както е и като модел за редица марки. Красавицата, която е изучавала творчески бизнес в Амстердамския университет за приложни науки.

Източник казва пред "Сън": "Лаура разказа на всички гримьори, че го е срещнала по време на последния й ангажимент. Тя беше отседнала при него в Мадрид през последните няколко уикенда и е влюбена."

Четете още

Павел Колев: Белингам е от Бирмингам, там е като в "Левски"

Павел Колев: Белингам е от Бирмингам, там е като в "Левски"

Джуд Белингам сваля моделка
Джуд Белингам сваля моделка

Джуд Белингам сваля моделка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама