Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17734198 www.bgdnes.bg

Майката на Ивет Лалова ще гледа бебето

Голям фурор предизвика раждането на момченцето на шампионката ни по лека атлетика Ивет Лалова - Тиаго. Той се роди преди ден в Рим, приветстван от цял свят и таткото Симоне Колио.

"Благодарим ти, че ни избра за свои родители. Много те обичаме и сърцата ни са толкова пълни!", написа славната ни лекоатлетка и публикува ръчичката на мъничето. Поздравления за Ивет заваляха от цял свят.

Реклама

Само след дни Лалова ще бъде изписана с новороденото, като за нея в първите дни ще се грижи майка й Лили. Симпатичната кинезитерапевтка вече е при дъщеря си, готова да гледа бебето, когато се наложи. Любимата свекърва на Ивет - Дита, която е по-възрастната от майка й, вече е приготвила подарък за внука си, който се пази в тайна.

"Вече официално съм лелче!", сподели пък от своя страна и сестрата на Ивет - Ани, която заедно със съпруга си - актьора Август Попов, също се стягат през лятото да видят бебето, като им гостуват.

За съжаление на Ивет и сестра й на щастливата новина не може да се порадва техният баща Мирослав, който си отиде от този свят преди две години.

"Много се надявам да имам още деца. Много искам. Добрата връзка трябва да ти помага и да те прави по-добър човек", казва щастливата Ивет. Тя и Симоне имат домашен любимец - прочутото куче Токио, което не смятат да държат настрани от бебето.

Всъщност лекоатлетката и Симоне живеят от години в къща в Ристи. С появата на Тиаго те се преместиха в по-просторно жилище.

Двамата се венчаха през 2013 г. в града, в който живеят - Риети. Церемонията беше в църквата "Сан Доменико", а Ивет блестеше с красивата си рокля и широката си усмивка. Ивет и Симоне са по цял ден заедно - не само вкъщи, но и по време на тренировки. Симоне е един от най-добрите физиотерапевти и основна причина за спортното дълголетие на Лалова.

Четете още

Ивет Лалова РОДИ и кръсти сина си...

Ивет Лалова РОДИ и кръсти сина си...

Ивет Лалова показва бременното коремче

Ивет Лалова показва бременното коремче

Реклама
Реклама
Реклама