Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17743662 www.bgdnes.bg

Легенадата Райън Гигс чака дете от моделка на 50 години

Легендата на "Манчестър Юнайтед" Райън Гигс ще става баща за трети път на 50 години. Бившата звезда на "червените дяволи" и приятелката му Зара Чарлз очакват бебе. То ще се появи на бял свят по-късно тази година.

Гигс, който има две деца от предишен брак, и бъдещата майка са безкрайно щастливи, съобщава "Сън". Приятели на двойката казват, че те с вълнение планират пристигането на бебето си .

Реклама

Гигс вече е баща на син - футболистът на "Шефилд Юнайтед" Зак, на 17, и дъщеря Либи (на 19). Те са от брака му със Стейси Кук. Той се разпадна скандално след разкритията за изневерите на бившия халф. Моделът на бельо Зара също има дъщеря от предишен брак.

Гигс и Чарлз са заедно от 2021 година. Двойката живее в имение със седем спални за 2,1 млн. паудна, което легендата купи миналата година. Зара го подкрепи по време на процеса за нападение. Гигс беше обвинен в нападение над бившата си Кейт Гревил и сестра й Ема по време на пиянски скандал в дома му в Уорсли през ноември 2020 г. По време на делото стана ясно, че Райън е започнал връзката си със Зара, докато още е бил с предишната си приятелка. В крайна сметка Гигс беше обявен за невинен от съда и по трите обвинения срещу него.

Легендата и Зара вече са съобщили на близките и на бившите си щастливата новина, че ще стават родители.

"Райън беше нервен какво ще си помислят децата му, но те опознаха Зара през последните няколко години и наистина я харесват. Щастливи са, защото знаят, че той е щастлив", сподели източник на "Сън".

Стейси, която се разведе с Гигс през 2017-а след десет години брак, също е дала благословията си. Тя, Райън и Зара прекараха Коледа заедно през декември 2022 г. като "смесено семейство".

Четете още

Райън Гигс отново пред съда

Райън Гигс отново пред съда

Гигс изловен с новото гадже
Гигс изловен с новото гадже

Гигс изловен с новото гадже

Гигс заби моделка
Гигс заби моделка

Гигс заби моделка

Гигс флиртува с модел
Гигс флиртува с модел

Гигс флиртува с модел

Реклама
Реклама
Реклама