Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17746843 www.bgdnes.bg

Готвачката Божана: Изпих си наградата от "Мастършеф"

"Изпих ги и ги похарчих за готин живот!"

Така отговори устата кулинарка Божана Кацарова, която грабна наградата от 100 000 лева на въпроса: "Какво направи с парите от Мастършеф?".

Оказва се победителката в "Мастършеф" въобще не взима нещата на сериозно. Самата тя си призна, че това, което търси са "пари и слава", а влизането й в кулинарното предаване "Мастършеф" било: "изцяло на т*шак".

Реклама

Червенокоската нашумя с участията си в "Мастършеф", "ВИП Брадър" и "Сървайвър", като едно от предаванията дори я разболя.

"Често основата на много проблеми се крие на хормонално ниво и няма магическа инжекция, която може да те "фиксне" за ден. Необходим е доста по цялостен и холистичен метод на лечение и преди всичко лекар, който така да се каже да ти влезе в положението. При мен диагнозата беше инсулинова резистентност - в следствие на стрес и 52 дена глад в "Сървайвър". Ма много ми беше гадно, но вече не ми е", сподели тогава Кацарова на последователите си в мрежите.

Дори това обаче, не уплаши колоритната риалити звезда и мацката не си даде спирачки.

Миналото лято Божана претърпя друг ужасен инцидент, за който самата тя призна: "Бях надрусана и пияна, не разбрах, че съм счупила крака си".

Четете още

Победителката от "Ергенът" влюбва Божана с торта

Победителката от "Ергенът" влюбва Божана с торта

Готвачката Божана скочи на "Капките"!

Готвачката Божана скочи на "Капките"!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама