Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17927562 www.bgdnes.bg

Месечков искал да танцува с Неделя Щонова в "Денсинг старс" заради хармонията

Зрители скандализирани! Смятат, че Дара заслужавала победата

Още преди да стане ясно кой професионален танцьор с коя звезда ще танцува в "Денсинг старс", Атанас Месечков искал да бъде в тандем с Неделя Щонова.

Именно популярният танцьор и чаровната докторка спечелиха на пищен финал във вторник вечерта. Грандиозният спектакъл от първия ред изгледаха куп звезди - ергенът Евгени и неговата половинка Валерия, мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков, който бе в компанията на все още настоящия треньор на "сините" Николай Костов и много други.

Реклама

Месечков знаел кои са участниците и щом зърнал името на невроложката, веднага замечтал как с нея ще се справи най-лесно на сцената, а и шансовете му за победа са най-големи. Според Наско също така двамата били хармонична и добре изглеждаща двойка.

Финалът на "Денсинг старс" не премина и без скандали. Част от зрителите са бесни на победата на Месечков и Щонова. Според мнозина големият победител във формата трябвало да бъдат Дара и партньорът й Джими.

"Може да е имало някаква шашма накрая с гласовете. Дара и Джими бяха невероятни. Неслучайно събраха толкова много точки през целия сезон", пишат в официалната страница на предаването редица почитатели на танцувалното шоу.

На трето място пък се класира Натали Трифонова. За дългокраката хубава се твърдеше, че победата й е сигурна, но накрая публиката реши да я остави на почетното трето място.

Четете още

Неделя Щонова: Едва не се отказах от "Денсинг старс", получих тежка контузия час преди ефир

Неделя Щонова: Едва не се отказах от "Денсинг старс", получих тежка контузия час преди ефир

Д-р Щонова е победителят в "Денсинг старс"!

Д-р Щонова е победителят в "Денсинг старс"!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама