Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18009923 www.bgdnes.bg

Победителката в "Ергенът" Валерия празнува ЧРД с куче, Евгени пак го няма

Победителката в "Ергенът" Валерия отпразнува рождения си ден в компанията на четириног приятел, вместо с половинката си Евгени

"Ако има нещо, което ме прави истински щастлива, това е любовта на животните. 🐶 Половината от живота ми е по-смислен, именно защото го инвестирах в онези, които имаха най-голяма нужда и те си заслужиха всяка секунда от моето време и цялото ми сърце! Заедно имахме много щастливи, но и болезнени моменти. Те ме научиха какво е любов в най-чистата ѝ форма", написа моделката, която така и не спомена партньора си в щастливия й ден.

Миналата година покрай рождения ден на хубавицата отново имаше скандал с Евгени като много фенове отбелязаха, че тя се държи ужасно с него. В клипа, разпространен в интернет от миналогодишното празненство, се видя как в ключовия момент, в който на рожденичката са поднесени две торти и всички снимат красивата празнуваща, влюбеният пианист се приближава до нея и нежно слага ръка на кръста ѝ. Тя обаче, както е щастлива и усмихната, рязко сменя физиономията си и му казва нещо. Тъй като е шумно, Евгени явно не я чува и пак се приближава до нея, но тогава вече, доста по-рязко, Валерия му отправя някаква категорична реплика, като този път Генчев отговаря "Доооообре" и доброволно се отдръпва от младата си годеница. 

Цялата публикация вижте тук:

Четете още

Филип Буков намекна, че може да е следващия Ерген

Филип Буков намекна, че може да е следващия Ерген

ОБРАТ! Ергенката Надежда дава втори шанс на Алек

ОБРАТ! Ергенката Надежда дава втори шанс на Алек

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама