Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18209486 www.bgdnes.bg

РАЗЛЪКА! Емили няма да ходи на гей парада

Тротинетката обидена на обратните, че не я признават за лесбийка

Емили Тротинетката загърби най-голямото "конфесионално" събитие на родната ЛГБТИ общност - прайда на 22 юни. Скандалното 21-годишно блонди от Плевен се изцепи, че е обидена на гей хората у нас. Тротинетката не посочи с какво точно са я засегнали представителите на тази общност, но "България Днес" разбра от вътрешни източници, че Емилито се тръшкала най-вече от това, че не я възприемали като "жена лесбийка".

Наскоро любимата на културиста и участник във "Фермата" Тихомир Рангелов дори заплаши, че ще съди всички, които си позволяват да я наричат "бивше момче".

Реклама

"Емили може и да се смята за жена, но докато не се подложи на операция за смяна на пола, това е само в нейното въображение", коментират гей активисти.

Те подчертават, че никой не принуждава Тротинетката да ляга под ножа, а че това било нейно декларирано публично желание още преди повече от година. Засега обаче трансмомичето остава с намеренията си да се превърне в "биологична жена" в клиника в Белград. Преди време избраницата на ексатлета обяви, че гей жена на над средна възраст, която си е сменила пола, й дала 10 000 евро за интервенцията. "И дори не поиска да й връщам", обяви тогава Емили.

Бившето момче, което се пресели преди година и половина и заживя с Рангелов в апартамента му в морската столица, обаче спестява факта, че конфликтът му с гей общността у нас бе предизвикан и от "неприличното държане на Емили" в единствения столичен бар за лесбийки. По време на купон в заведението Тротинетката се разголила и се отдала на "мръсни танци" със свои приятелки. Това възмутило присъстващите момичета и се стигнало до извеждането й от бара с последвала забрана да си подава изобщо носа там, която още не била вдигната, научи вестникът.

Междувременно "любовната триада", в която пребиваваха във Варна Емили и Тихомир, се е разпаднала окончателно, разкри самото блонди. От нея вече завинаги по думите й е напъдена 31-годишната софиянка Елизабет Зарева, която Тротинетката и бившият културист бяха прибрали в някогашната си квартира в района на Южния парк в столицата. В началото на септември м.г. тримата се явиха в "Съдебен спор", като ексмомчето и Рангелов обвиниха Елизабет в скандалджийство и потрошаване на мебели и покъщнина.

Те спечелиха тв процеса, като Зарева трябваше да им плати и 5000 лв. обезщетение за нанесени материални щети. После Емили и Тихомир се смилиха и отново пуснаха зеленооката брюнетка в дома си.

Преди няколко дни все пак се е стигнало до окончателен разрив.

Четете още

ШОК! Емили Тротинетката се пусна по сутиен

ШОК! Емили Тротинетката се пусна по сутиен

Емили Тротинетката подкара и каруца

Емили Тротинетката подкара и каруца

ШОК! Емили Тротинетката подкара влак

ШОК! Емили Тротинетката подкара влак

Емили Тротинетката: Страх ме е да не ме убият на някой мач!

Емили Тротинетката: Страх ме е да не ме убият на някой мач!

Реклама
Реклама
Реклама