Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18228950 www.bgdnes.bg

Целувката на Емрах вбеси феминистки

Фурор извън България

Обвиняват сина на Тони Стораро, че награбил партньорката си, без тя да е съгласна

Култов гаф на Емрах Стораро се превръща в гореща тема по света. Целувката, която младият певец лепна в национален ефир на своята партньорка Веси в "Денсинг старс" разяри мнозина жени у нас и в чужбина. Причината - Емрах извършва действия, които не са позволени от партньорката му. Един вид сексуален тормоз.

Реклама

Случката се разигра в "Денсинг старс". В едно от предаванията Емрах и партньорката му трябва да имитират целувка. Вместо това певецът наистина целува танцьорката Веси. Впоследствие Емрах хлътна по партньорката си и сподели колко се е променил, за да бъде харесан от нея. "Веси промени изцяло живота ми. Научи ме да живея по друг начин", каза Емрах на последния лайв на "Денсинг старс", когато той и чаровната Веси получиха най-малък зрителски вот и напуснаха завинаги шоуто.

Въпреки това поведението на певеца не се харесва на жените по света.

"Никога не трябва да целуваш без съгласието на партньора. Представете си как ще се почувствате, ако някой на улицата ви докосне по неприличен начин или ви целуне? Какво, ако това момиче е вашата майка, сестра, дъщеря или близка приятелка? Ще бъдете ли окей, ако някой мъж не уважава нейните граници?" Споделя разярена англичанка по клипче, в което се вижда какви ги върши Стораро-младши. Подобни са коментарите на много други жени от Европа и Америка.

С тях не са съгласни в Латинска Америка.

"Тя е в грешка! Той просто е искал да направи мил жест", "Момичето е проблематично" са част от коментарите на испански, които обвиняват, че нацелуваната Веси е твърде студена. Явно Емрах е по вкуса на момичетата в Южна Америка и затова те го защитават.

"България Днес" направи опит да се свърже със сина на Тони Стораро, но така и не получихме отговор от него.

Кобрата вече си изпати

Кубрат Пулев също си имаше проблеми заради целувка в ефир. След боксов мач срещу румънеца Богдан Дину, който спечели, Кобрата награби пищната репортерка Джени Суши и й отвъртя един целуфан. Понеже това се случи в Щатите, боксовите права на Пулев бяха спрени, а той отиде на съд. В крайна сметка нашенецът се размина леко. Спортната комисия на щата Калифорния отне лиценза на Пулев за 6 месеца, глоба от 2500 долара и преминаване на курс за превенция срещу сексуални посегателства.

Емрах беше хлътнал по Веси

Четете още

Емрах се фука с часовник за 30 бона

Емрах се фука с часовник за 30 бона

Емрах надебеля

Емрах надебеля

Емрах стана батка

Емрах стана батка

Емрах гостува на Васил Божков

Емрах гостува на Васил Божков

Реклама
Реклама
Реклама