Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18268102 www.bgdnes.bg

Скандал с Миглена Ангелова в клип на Галена

Иво Танев я брани, мнозина я нападат за работата й с Галена 

Само един нереализиран човек може да съди труда и успеха на другите хора, коментира тв водещата 

"Само един нереализиран човек може да съди труда и успеха на другите хора, независимо дали те се занимават с попфолк музика, или с каквото и да е било друго. Колкото си по-неуспешен, толкова повече имаш какво да кажеш."

Реклама

Това категорично заяви пред "България Днес" Миглена Ангелова по повод скандала с участието й в новия видеоклип на Галена.

Само преди броени дни Госпожа "Искрено и лично" качи пост, насочен към всички "интелектуалци", които оплюват попфолка и го обвиняват за упадъка на културата. Журналистката, която изигра ролята на психоложка в новия клип на Галена "Жалко", изрази своите приятни впечатления от земното поведение и високия професионализъм на певицата и на целия й екип, като дори изтъкна, че такова отношение отдавна не е срещала.

Искреният й пост не остана незабелязан от хората, като предизвика различни дискусии, към които се включиха и други ВИП лица - шоуменът Иво Танев и актрисата Нона Йотова, които въпреки че не са почитатели на точно този тип музика, потвърдиха професионализма на чалга дивата. Мнозина нападнаха Ангелова и обявиха, че се отричат от нея, като споделиха, че не могат да повярват, че е пристанала на пошлата чалга култура.

"Обществото се дразни на това, че чалга песните са заимствани от тези на другите държави и разбира се, от визиите на някои от певиците. Галена е много човечна и земна и е факт, че когато работи, всичко е изпипано. Тези, които я съдят, са тъжни хора и имат нужда някой да ги прегърне", сподели пред "България Днес" Иво Танев.

Шоуменът е наясно, че населението може би ще скочи срещу Ангелова заради участието й в клипа, но журналистката е над нещата и няма как да се трогне от подобни нападки.

"Познавам Миглена от 24 години и на нея изобщо не й пука какво ще кажат хората. Тя си е поела ангажимента и отговорността и не виждам защо трябва да я съдим", завърши Танев.

"България Днес" потърси за коментар и Галена, която отказа да заяви позиция и обяви, че ще говори единствено в подкаста на Ангелова.

Четете още

Галена помага на безпомощно куче

Галена помага на безпомощно куче

Галена не може да спи, мъжът й хърка яко

Галена не може да спи, мъжът й хърка яко

Азис се обяснява в любов на Галена

Азис се обяснява в любов на Галена

Чалга иконата Галена празнува днес

Чалга иконата Галена празнува днес

Реклама
Реклама
Реклама