Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18313694 www.bgdnes.bg

Певицата Невена Цонева: Разминах се на косъм от смъртта

Моят озвучител ми спаси живота, видеостена едва не падна върху мен по време на концерт в Червен бряг

"Видеостена по време на концерта ми в Червен бряг щеше да падне върху мен на сцената и да ме убие."

Реклама

Това разкри първо за "България Днес" Невена Цонева. За щастие, допълва изпълнителката, тя успява да отърве кожата. Само секунда преди сгромолясването на стената нейният озвучител грабва експевицата на Слави Трифонов за ръката и буквално я извлича от сцената.

"Размина се без инцидент. От екипа успяха да завържат с въжета видеостената, която вече се беше прегънала и аха да падне", разказва гласовитката от Севлиево.

Напоследък на Цонева и на любимия й мъж Венелин Венков - Венко, също бивш барабанист на "Ку-ку бенд", не им върви особено. Според слуховете Венко имал здравословен проблем, който половинката му неизменно прикрива от "широката публика". Именно той е станал причина двамата да напуснат Слави, тъй като според хора от гилдията на музиканта му идвали в повече ангажиментите към неговия бенд. Невена разчитала, че всепризнатите организационни и озвучителски умения на житейския и творческия й партньор в съчетание с нейната певческа популярност ще им помогнат да се задържат на гребена на вълната.

"С Венко наскоро създадохме собствена група. Тръгваме с концерти из цялата страна още през септември. И сега имаме много ангажименти. Репертоарът ми е изцяло от нови песни", сподели за вестника красавицата.

Певицата, която от близо две години води свой подкаст за паранормални явления, доскоро също е имала здравословни несгоди. "Много тежко преживях смъртта на баща ми. Сърцето ми буквално беше разбито. Искаха дори да ми правят операция. Но открих един алтернативен метод на лечение и успях да победя болестта. Днес съм напълно здрава", довери за "България Днес" Невена Цонева.

Но преди да възстанови формата си, красавицата е нападната от още едно опасно заболяване - латентна туберкулоза, която за неин късмет била в начален стадий. С много воля и подходящо лечение експевицата на Слави Трифонов отново излиза победителка. Не се радва обаче дълго: малко по-късно й откриват бактерията хеликобактер в стомаха и лекарите й предписват куп антибиотици. "Аз отказах да ги пия и реших да се лекувам с хомеопатия", доверява бившата солистка на "Ку-ку бенд". Започнала да се жабурка с една супена лъжица сребърна вода три пъти дневно и изчистила напълно организма си от коварната бактерия, причиняваща язва и рак, хвали се самата изпълнителка.

Половинката на известния барабанист е категорична, че за нея "няма почивка". "Най-важното за мен винаги е била професията", убедена е тя. "Няма да ходим никъде през лятото с Венко. Аз съм си на планина, тъй като живеем в къщата ни в Априлци, в подножието на Балкана, близо до Троян", уточнява Цонева.

Четете още

Невена Цонева се обясни в любов на Наташа Монева

Невена Цонева се обясни в любов на Наташа Монева

ЕКСКЛУЗИВНО! Невена Цонева: Обмисляхме с Венко да напуснем "Ку-ку бенд" от много време

ЕКСКЛУЗИВНО! Невена Цонева: Обмисляхме с Венко да напуснем "Ку-ку бенд" от много време

Невена Цонева проговори за раздялата със Слави (ВИДЕО)

Невена Цонева проговори за раздялата със Слави (ВИДЕО)

Невена Цонева изригна: От пиене и пушене фолкпевците остават без глас

Невена Цонева изригна: От пиене и пушене фолкпевците остават без глас

Реклама
Реклама
Реклама