Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18339204 www.bgdnes.bg

Бащата на "Радка Пиратка" не пя на сватбата си

Младоженците с меден месец, докато са живи

Беше любов от пръв поглед, заяви 60-годишната легенда на чалгата 

Бащата на вселенския хит "Радка Пиратка" изненадващо вдигна сватба! 60-годишният Тошко Тодоров се обрече на вечна любов с любимата си Мима.

"Беше любов от пръв поглед. От много време сме заедно, но чак сега решихме да се вземем официално. Направихме го на много специална дата - 3 юли, рождения ден на съпругата ми."

Реклама

Това разказа пред "България Днес" Тодоров за един от най-щастливите дни в живота си.

"Тържеството се състоя в Горна Оряховица - в тесен семеен кръг с най-близките до нас хора. Всичко мина нормално - точно както си го представяхме", добави звездата от 90-те години на миналия век.

Влюбената двойка прекарва един чудесен ден, изпълнен с много усмивки, в компанията на най-любимите си хора.

"Не искахме да вдигаме шум. Пускахме си песни от телефона, но не остана време и аз да попея", добави попфолк певецът.

Бащата на турбо хита "Радка Пиратка" не спира да твори и до днес и веднага след сватбата отново е на записи в студиото. Неговата изгора, която е известна рибарка в региона, е винаги до него и го подкрепя безрезервно.

"Не си правим планове занапред. Каквото си решим на момента - това става. Не искаме да разсмиваме българина. Засега ще останем да живеем в Горна Оряховица, защото няма за кога да се местим. Ще караме меден месец, докато сме живи", ироничен е Тодоров.

Въпреки че това не е първият брак на Тошко, той е сигурен в последната си избраница, а съпрузите се заричат в най-скоро време да узаконят женитбата си и в църквата - пред очите на Бог.

Реклама