Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18511901 www.bgdnes.bg

Поетът на Васко Кеца излекува микроинсулт

Бащата на евродепутата и сценарист на Слави Ивайло Вълчев - Ваньо, вече пише новела

Легендарният бургаски поет и автор на песните на Васил Найденов "Телефонна любов" и на Силвия Кацарова "Огън от любов" подхвана да пише новела след мозъчния удар, който претърпя преди месец.

Реклама

"Творя денем, когато крайморските жеги не ми позволяват да напусна дома си. Седя си на хлад и редя думичките на белия лист. Когато ръкописът стане готов, ще го дам на приятелите, бургаските, чието мнение много ценя. Тяхно ще е правото на първи прочит и мнение", споделя майсторът на словото.

Той допълни, че откакто синът му - сценаристът от "Шоуто на Слави" Ивайло Вълчев, е избран за евродепутат от "Има такъв народ", си контактуват само по телефона, но винаги намира време за него.

"Добро ми е детето. Преди време, като ме пита дали съм добре, все казвах, че всичко е наред, докато не получих инсулт в негово присъствие. И добре, че той беше до мен", спомня си таткото.

"По едно време усетих как ми изтръпва лявата ръка, но си замълчах. После явно ми е проличало, че не ми е добре и Ивайло ме закара в болницата в Бургас, където ме хоспитализираха. Микроинсулт съм получил, но вече съм добре. Вдигнаха ме на крака за седем дни и съм вкъщи благодарение на бързата намеса на лекарите и сина ми", сподели писателят.

Когато е в добра форма, Вълчев не пропуска да излезе и да се види с най-добрите си приятели и съграждани - Недялко Йорданов и Стефан Диомов.

"То нашето приятелство е от години. Непрекъснато се виждаме, споделяме емоции, всичко. Много е хубаво, когато си в компанията на талантливи хора", споделя Вълчев.

Реклама

От време на време за тримата големи се сеща кметът на Бургас - Димитър Николов, който миналата година ги бе събрал на една маса на по бира.

"Те са най-добрата реклама за града. Обичам ги тези незаменими великани", бе написал в мрежите кметът Димитър Николов под снимката.

Четете още

Любимата поетеса на Кеца и Богдана вдига СВАТБА

Любимата поетеса на Кеца и Богдана вдига СВАТБА

Ивайло на Кеца приключи с ремонта

Ивайло на Кеца приключи с ремонта

Васко Кеца пее, Богдана слуша от първия ред (Снимки)

Васко Кеца пее, Богдана слуша от първия ред (Снимки)

Забъркаха Лили Иванова и Васко Кеца в реклама на лекарство менте

Забъркаха Лили Иванова и Васко Кеца в реклама на лекарство менте

Реклама
Реклама
Реклама