Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1852695 www.bgdnes.bg

Томислав Дончев бяга от венчило

Томислав Дончев
бяга от венчило

Бившият министър: От работа нямам време за сватба

Надя Панкова

Лелеяната мечта на габровци да видят най-сетне бившия си кмет и министър по европарите Томислав Дончев задомен се провали. Въпреки нареждането на Бойко Борисов да се ожени скорострелно Дончев няма да вдига сватба с любимата си жена Светлана. Двамата ще продължават да живеят на семейни начала.


Това призна пред "България Днес" самият Дончев, след като половин Габрово започнало да шушука, че вече му е време да минава под венчило. След като кабинетът подаде оставка, част от габровци затаиха надежда, че скоро ще станат свидетели на тежка сватба по техния край. По думите им министърът нямало да е толкова зает и щял да има време да организира пиршеството.

Реклама


"Не знам как на някои хора им хрумва, че когато не съм министър, имам по-малко работа. Нима смятате, че в момента не съм дори още по-зает?", коментира пред "България Днес" Дончев. Част от местните се закахърили, че ако Дончев реши да се зажени тайно извън светлината на прожекторите, никой нямало да разбере.

 Причината е, че красивата му приятелка Светлана носи същата фамилия като него. Бившият еврошеф няма да участва в предизборния щаб на ГЕРБ, но пък бил номиниран за депутат от няколко места, първото от които, естествено, Габрово.

"По-скоро задомен искаме да го видим, а не пак да ходи да работи в София. Имат си детенце със Светлана, нека се ожени", кимат загрижено в Габровско. Дончев и Светлана обаче признават, че така са си много щастливи и като двойка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама