Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1855468 www.bgdnes.bg

Наско Янкулов: Мутрите пуснаха слуха, че Дони и Момчил са хомосексуалисти!

Известният продуцент Атанас Янкулов е собственик на водещата музикална компания "Старс рекърдс" от 1992 г. Преди месец двамата с Маги Халваджиян създадоха мениджърската агенция "Топ артистс". Част от зведздите, с които до момента имат сключен договор са Мария Илиева, Хилда Казасян, Д2, Бате Енчо, класически музиканти, Янка Рупкина, Диана Дафова, Рачков, Мария Игнатова, Зуека, Ники Урумов и др.

Наско разказва, че цял живот се е занимавал с менажиране. В последните години забелязва, че за артистите е все по-трудно да извършват тази несвойствена за тях дейност. Именно това провокира идеята за създаването на компанията.

Реклама

Залезът на звукозаписните компании от 90-те години на миналия век Янкулов отдава на навлизането на цифровизацията и интернет, които изцяло изхвърлят от пазара логиката на продажба на физически носител. От там нататък звукозаписните компании обезсмислят своето съществуване. Няма логика някой да плати на 15 души за един албум, който няма как да бъде продаден.

Атанас Янкулов си спомня и основаването на движението "Не на страха" заедно с Дони и Момчил. Той го определя като едно от най-смелите неща, които са правили в онези мрачни, мутренски години. Янкулов споделя, че това е било едно време, в което мутрите са станали държава в държавата. Хора са убивани на площадите и всичко е оставало безнаказано. В този ред на мисли той определя движението "Не на страха" като нещо свръхсмело за онези години.

Макар и публичността да ги е пазела, Наско споделя, че мутрите са пускали всякакви слухове, като това, че Дони и Момчил са хомосексуалисти. Това е и една от причините за дълбоката депресия, в която изпада Момчил през 2003 г.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама