Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1864805 www.bgdnes.bg

Орлин Павлов: Не ревнувам от Петко!

Дали Орлин Павлов ревнува приятелката си Яна Акимова от снажния столичен ерген Петко Димитров, с когота са партньори в шоуто "Денсинг старс"?
Ами как да не ревнува, всеки ден танцьорката прекарва часове в репетиции и смях с бизнесмена. При това той й подарява свеж букет при всяка среща, шушукат от екипа на танцувалното шоу по Нова телевизия "Денсинг старс" и споделя, че двамата закусват заедно. Може би след като стана от кревата?
"Въобще, ама никак дори не ревнувам от Петко!", отсече обаче Орлин. И като доказателство за думите си обясни, че докато Яна си върши работата, няма място за ревности. Освен това певецът разказа, че не е стъпвал в студиото на шоуто.
"Не заради ревност снощи (бел. ред. - завчера) се прибрах от чужбина", разказа Павлов.


Той прекара десетина дни в САЩ, Калифорния. Там уреждал свои предстоящи участия и се насладил на красивите плажове на Лос Анджелис. Отделил и малко време в покупки за себе си и за Яна и разходки в Санта Моника.
"Времето беше великолепно, 25-26 градуса", разказа певецът.
За Яна певецът купил дрехи, обувки и аксесоари. Най-атрактивният подарък обаче направил на себе си.
"От доста време си мечтаех да си купя хеликоптер с дистанционно и си взех един от САЩ", призна певецът. Всяка вечер той похапвал и великолепни блюда от мексиканската кухня. На връщане Орлин минал и през Лондон, където имал участие по покана на българската общност в британската столица.
"Сега, като се климатизирам от часовата разлика, ще намеря време и ще отида и в студиото на "Денсинг старс", обещава певецът. Той искрено стиска палци на своята приятелка Яна и партньорът й Петко Димитров и категорично потвърждава: "Грам не ревнувам от него, то няма за какво."
  Да бе, да, виж ми окото. Ще припомним само две неща. В миналото шоу Яна участва отново. Тогава си имаше гадже, но му би шута заради Орлин, с когото танцуваше заедно, точно както сега с Петко. Самият Димитров път е известен като разбивач на женските сърца, който не прощава. През леглото му са минали доста знаменитости, включително Мария Игнатова и Преслава.

Венелина ИВАНОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама