Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18654721 www.bgdnes.bg

Палавница! Ергенката Теа върти няколко мъже в ново риалити

В ново любовно риалити 

Палавата блондинка отчаяно се опитва да открие любовта 

Ергенката Теа няма спирка! Палавата блондинка забива мъже наред в търсене на силни емоции. Една от най-колоритните и шумни участнички от третия сезон на "Ергенът" се впусна в новото любовното риалити "Диви и красиви".

Разликата между двете продукции е, че този път освен изобилие от дами има такова и от мъже. Броят на участниците от мъжки и женски пол е равен, което много се хареса на Теа и тя не се поколеба да се разнообрази. От седем мъже танцьорката влезе в отношения с трима още в самото начало.

Реклама

Първи на прицел се оказа музикантът Константин Ковачев, който изгря в "X фактор". Романтикът се опита да открие своята муза в Теа, като блондинката влезе под кожата му. Серенадите, прислугването и милите жестове към нея явно не дадоха резултат. Въпреки че двамата прекараха известно време заедно, след ден палавата диджейка показа интерес към друг участник и буквално се метна в обятията му. Дори това, че Симеон бе показал намерения към съвсем различно момиче, не спря Теа. Под въздействието на алкохол ергенката започна да му се натиска и да му отправя неприлични предложения. Притеснен от тази провокативност, младежът отряза Теа, но тя продължи да го ухажва, позволявайки си да седне върху него без бельо. Дръзката красавица дори заведе избраника си в тоалетната и започна да го опипва и целува страстно. Поведението й не остана скрито и предизвика дискусия в цялата къща.

"Стана ми тъжно, понеже излиза, че като съм провокативно момиче, не заслужавам любов. Значи трябва да бъда свита в някой ъгъл и да съм мирна и обрана, за да заслужа любов. Това ме наранява и ми е тъпо", признава Теа пред цялата компания в опит да оправдае фриволното си поведение.

Не след дълго, по време на игри за двойки, Теа се насочи и към мачото Йордан. Момчето има симпатии към млада майка и двамата са спрягани за най-хубавата двойка в имението на любовта. Въпреки това Теа с удоволствие се раздаде и показа сексапил и интимност по време на състезанието. Двамата пренесоха няколко банана, държейки ги само с уста, по трудно трасе. Блондинката с удоволствие яхаше мускулестия Данчо, за да може той да минава препятствията с нея на ръце.

Четете още

НЕЛОВКО! Ергенката Теа щяла да падне от дърво по време на извратен секс

НЕЛОВКО! Ергенката Теа щяла да падне от дърво по време на извратен секс

Ергенката Теа във фетиш шоу с порнозвезда

Ергенката Теа във фетиш шоу с порнозвезда

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама